پذیرایی از مهمانان در بهار با آیس پک خانگی
برای نشان دادن ذوق و سلیقه خود به مهمانان میتوانید با صرف اندکی وقت بستنیهای خوشمزه و با تزئینات جالب جهت آنها تهیه کنید و از یک مهمانی گرم و دلچسب لذت ب
عبارات مهم : اضافه وزن برای تهیه آیس پک خانگی به مواد زیر نیاز دارید:
چندین مدل بستنی کیلویی با طعم های متفاوت وانیلی، شکلاتی، کاراملی، موزی، توت فرنگی یا طعم مورد نظرتان، مقداری چیپس شکلات، چندین عدد آبنبات میله ای چند رنگ بلند، مقداری ویفر میوه ای، ژله آماده و سرد شده، مقداری خامه زده و سف شده، اسمارتیزهای رنگی، مقداری میوه که در فریزر منجمد شده است اند مانند آناناس، کیوی، موز، نارگیل، پرتقال، توت فرنگی و یا شاه توت، مقداری آجیل مانند گردو، بادام، فندق و پسته، سس شکلات مایع.
روش تهیه:
برای اینکه بستنی شما از دوام بالاتری برخوردار شود و به سرعت آب نشود بهتر است ظرف های بستنی را از قبل در یخچال قرار دهید تا سرد بمانند.
تهیه بستنی میکس را باید به سرعت انجام دهید تا بستنی ها ذوب نشوند و وقت بیشتری جهت تزئین آن داشته باشید. یک ظرف حاوی آب و یخ کنار خود قرار دهید تا اسکوپ بستنی را در آن قرار دهید تا گرم نشده و بستنی ها به سرعت آب نشوند.
در صورتی که دستگاه اسکوپ زن ندارید می توانید از قاشق یا یک ملاقه کوچک نیز جهت جدا کردن بستنی ها استفاده کنید.
بستنی ها را در ظرف ریخته روی آن مقداری چیپس شکلات بریزید، مقدار چیپس شکلات باید به اندازه استاندارد باشد تا بتوانید سایر خوراکی ها را نیز به بستنی اضافه کنید.
برای خوش طعم کردن بستنی خود می توانید به آن تکه های کوچک کوکی اضافه کنید، کوکی به نوعی از کلوچه های کوچک گفته می شود که به سرعت آب نمی شوند، همچنین می توانید در لبه لیوان یا ظرف بستنی خوری یک ورق ویفر با طعم میوه قرار دهید.
برای هماهنگی زیاد در طعم بهتر است که طعم ویفر با طعم یکی از اسکوپ های بستنی هماهنگ باشد.
میله های آبنبات رنگی هم یکی دیگر از خوراکی های خوشمزه و جذاب جهت تزئین بستنی است.
می توانید میله ها را به صورت یکجا یا به صورت تکه تکه کنار بستنی ها قراردهید.
تزئین بستنی با میوه تازه علاوه بر قشنگ تر شدن این دسر لذیذ باعث اصلاح ارزش تغذیه ای آن نیز می شود، علاوه بر میوه تازه می توانید از میوه های منجمد متناسب با فصل نیز استفاده کنید تا بستنی پذیرایی خوش طعم تر شود.
اضافه کردن دانه های آجیل به بستنی هم می تواند طعم آن را بسیار دلچسب کند، ولی قبل از اضافه کردن آن به بستنی مهمان ها از نداشتن آلرژی غذایی افراد به آجیل اطلاع داشته باشید.
همچنین بعضی از دانه های آجیل، چون فندق یا بادام تلخ هستند به همین علت قبل از اضافه کردن مقداری از آن را با چاقو خرد کرده بچشید تا آجیل تلخ به بستنی اضافه نکنید؛ و در آخر می توانید با تکه های ژله میوه ای، خامه و سس شکلات بستنی خود را کاملاً آماده کنید.
می توانید قبل از سرو جهت مهمانی بستنی آماده شده است را به مدت ده دقیقه در یخچال یا فریزر قراردهید تا کاملاً خود را ببندد.
توجه داشته باشید که بستنی حاوی مقدار زیادی کالری است به همین علت باید به اندازه مصرف کنید، همچنین مصرف بستنی شب ها توصیه نمی شود، زیرا در وقت خواب مقدار کمی از کالری آن سوخته می شود و فرد با اضافه وزن مواجه خواهد شد.
منبع: thespruce
واژه های کلیدی: اضافه وزن | شکلات | بستنی | آیس پک | بستنی | اسکوپ بستنی | چیپس شکلات | میله های آبنبات