سیب زمینی خطر سرطان معده را کم میکند
دانشمندان دریافتهاند، کسانی که مقدار زیادی سبزیجات سفید میخورند، یک سوم کمتر در خطر مبتلا شدن به سرطان معده قرار دارند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشکی کلوب خبرنگاران؛ مطالعه ای که دانشمندان چینی در دانشگاه ژجیانگ انجام داده اند، نشان می دهد خوردن گل کلم، سیب زمینی و پیاز احتمال مبتلا شدن به سرطان معده را کم می کند ولی آبجو، نمک و مواد نگهدارنده ای که به غذا زده می شود، این خطر را بیش تر می کند.
هم چنین کلم، کلم پیچ و کرفس نیز با این بیماری مبارزه می کنند.
عبارات مهم : استرس
در گزارشی که روزنامه تایمز نوشته، آمده تمام سبزیجاتی که ویتامین سی دارند، به خصوص سیب زمینی، به سلول های معده در برابر استرس کمک می کنند و در نتیجه سلامت آن را اوج می برند. خوردن روزانه حدود 50 گرم ویتامین سی، خطر مبتلا شدن به سرطان معده را 8 درصد کم کردن می دهد.
انتهای پیام/
واژه های کلیدی: استرس | ویتامین | سیب زمینی | مبتلا شدن | سیب زمینی | سرطان معده | مواد نگهدارنده | سیب زمینی