مراقب میوههای سردخانهای باشید! ، سرطان این بار با طعم میوه
میوههای نگهداری شده است در سردخانهها به علت از دست دادن آنتیاکسیدان امکان مبتلا شدن به انواع بیماریها را در افراد دوچندان میکنند.
فرشته شهیدی فر متخصص تغذیه در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی کلوب خبرنگاران جوان؛ با اشاره به عوارض میوه های سردخانه ای اظهار داشت: میوه های نگهداری شده است در سردخانه ها به خاص مرکبات که جهت فصل بهار در انبار ها نگهداری می شود که خاصیتشان را از دست می دهند.
وی ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری می شود، ویتامین C موجود در این میوه از بین می رود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی اکسیدان آن می شود.
عبارات مهم : آنتی اکسیدان
شهیدی فر عنوان کرد: میوه های سردخانه ای هیچ خاصیتی ندارد و فقط رنگ و لعاب داشته که در بسیاری از موارد این میوه ها باعث بروز بیماری های مختلفی می شود.
وی تاکید کرد: محیط سردخانه باعث می شود تا آنتی اکسیدان موجود در میوه و به خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکال های آزاد را در میوه سردخانه ای فراهم می کند. رادیکال آزاد موجود در میوه باعث بروز سرطان های مختلفی شده است و افراد مصرف کننده را با مسائل جدی رو به رو می کند.
وی یادآور شد: جهت حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوه های سردخانه ای پرهیز کنیم.
انتهای پیام/
واژه های کلیدی: آنتی اکسیدان | نگهداری | رادیکال | میوه های سردخانه | میوه های سرطان زا | سرطان | رادیکال های آزاد |