خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

آیا روزه داری برای افراد دارای زخم معده مفید است ؟ | بررسی این موضوع ازنظر متخصصان

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که زخم معده دارید ولی دوست دارید که روزه بگیرید باید توجه کنید که زخم معده شما فعال نباشد. کسانی که زخم معده فعالی ندارند ولی تصمیم به روزه داری گرفته اند باید به نکاتی که پزشکان برای آنها تجویز می کنند گوش دهند. در ادامه به این موضوع در سایت yyjc می پردازیم.

زخم معده چیست؟

زخم معده یک بیماری رایج و گسترده است که بسیاری از افراد در جوامع مختلف را درگیر خود کرده است. این بیماری عبارت است از یک زخم باز که در سطح داخلی معده و قسمت بالایی روده کوچک ایجاد می شود. خالی بودن معده و روزه داری بر روی این بیماری اثر خواهد گذاشت.

علائم این بیماری شامل سوزش معده، شکم درد، احساس سیری، التهاب یا انقباض، ناتوانی در هضم غذا های چرب، حالت تهوع می تواند باشد. استرس و اضطراب و خوردن برخی غذاها و گرسنگی می تواند علامت های این بیماری را شدیدتر کند.

آیا روزه داری برای زخم معده خطرناک است؟

در ماه رمضان همه ی مسلمانان به عبادت و روزه داری مشغول هستند. الگوی تغذیه آنها تغییر می کند و این تغییرات برای بعضی از بیماران مفید و برای بعضی دیگر مضر است. بخاطر آرامش که در روزه داری و روزهای ماه رمضان وجود دارد برای کاهش استرس افراد دچار زخم معده مفید می باشد اما گرسنگی باعث تشدید این بیماری است. خالی بودن معده تاثیر بدی می تواند روی زخم معده داشته باشد. در ماه رمضان چون ساعات طولانی بین سحر تا افطار وجود دارد این زخم معده شدیدتر می شود.

 زخم معده

 

چه افرادی می توانند روزه بگیرند؟

افرادی که زخم معده فعالی ندارند یا اثنی عشر هستند، زخم و خون ریزی، در آنها مشاهده نمی شود و می توانند با مشورت پزشک روزه خود را بگیرند. افرادی که دچار این بیماری به صورت فعال هستند و سیستم گوارشی فوقانی مثل معده و اثنی عشر فعال دارند، بهتر است روزه نگیرند. روزه گرفتن این افراد سبب ترشح زیاد اسید معده و فعال سازی زخم و در نهایت به خون ریزی معده منجر می شود که برای بدن زیان بار است.

اکثر این بیماران در هنگام روزه دچار دل درد می شوند که علامت خوبی نیست و نشان دهنده فعال بودن بیماری است و باید روزه خود را ادامه ندهند. زمانی که این بیماری شما حاد شود برای ترمیم آن به دو هفته زمان نیاز است‌. افرادی که زخم معده فعالی دارند دو دسته هستند. دسته اول کسانی می باشند که با مشورت پزشک و مصرف دارو که کاهش دهنده اسید معده است می توانند روزه بگیرند. دسته دوم کسانی هستند که این بیماری آنها با مصرف دارو کنترل نمی شود و با گرفتن روزه دچار خون ریزی می شوند که روزه گرفتن برای این افراد مضر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *