خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

مصرف گوشت قرمز با زیاد کردن خطر مبتلا شدن به کبد چرب غیر الکلی ارتباط دارد

نتایج یک مطالعه گسترده نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری کبد چرب غیر الکلی را زیاد کردن دهد 

مصرف گوشت قرمز با زیاد کردن خطر مبتلا شدن به کبد چرب غیر الکلی ارتباط دارد

مصرف گوشت قرمز با زیاد کردن خطر مبتلا شدن به کبد چرب غیر الکلی ارتباط دارد

عبارات مهم : مواد غذایی

نتایج یک مطالعه گسترده نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری کبد چرب غیر الکلی را زیاد کردن دهد

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی، بیماری کبد چرب غیر الکلی یک اوضاع جدی است که نگرانی فزاینده ای را به خاص در جوامع غربی ایجاد کرده است؛ این بیماری بر اثر تجمع چربی در سلول های کبد ایجاد می شود و می تواند به زخم دائمی کبد و به طور بالقوه به از کار افتادن کبد و سرطان منجر شود. این بیماری همچنین یک عامل خطرساز جهت مبتلا شدن به بیماری دیابت نوع دو است.

مصرف گوشت قرمز با زیاد کردن خطر مبتلا شدن به کبد چرب غیر الکلی ارتباط دارد

در مراحل اولیه بیماری، کم کردن وزن و سایر تغییرات شیوه زندگی می تواند جهت پیشگیری از پیشرفت آن کافی باشد.

تحقیق جدید مرکز پزشکی اراسموس در روتردام هلند اشاره دارد که نوع غذاهای مصرفی نیز می تواند در مبتلا شدن به این بیماری نقش داشته باشد.

نتایج یک مطالعه گسترده نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری کبد چرب غیر الکلی را زیاد کردن دهد 

محققان در این مطالعه تاثیر ترکیبات متفاوت رژیم غذایی را بر مبتلا شدن به کبد چرب غیر الکلی در افراد مسن بررسی کردند.

آنها جهت این کار داده های سه هزار و 440 فرد را بررسی کردند. 30 درصد این افراد لاغر و سایرین دارای اضافه وزن بودند؛ رژیم غذایی این افراد که میانگین سن آنها 71 سال بود، با استفاده از یک پرسشنامه حاوی فهرست 389 نوع ماده غذایی مورد بررسی قرار گرفت.

محققان همچنین با استفاده از سونوگرافی، در 35 درصد از افراد مورد مطالعه متوجه مبتلا شدن به کبد چرب غیر الکلی شدند.

مصرف گوشت قرمز با زیاد کردن خطر مبتلا شدن به کبد چرب غیر الکلی ارتباط دارد

زمانی که آنالیزها کامل شد، محققان متوجه ارتباط قابل توجه میان رژیم غذایی و خطر مبتلا شدن به بیماری کبد چرب غیر الکلی شدند و این ارتباط زیاد در مورد افراد دارای اضافه وزن صادق بود.

آنها خاطر نشان کردند: نتیجه های این مطالعه نشان می دهد که مصرف پروتیین حیوانی با مبتلا شدن به بیماری کبد چرب غیر الکلی در افراد مسن دارای اضافه وزن ارتباط دارد. این عنوان در جهت فرضیه ای است که اخیرا پیشنهاد شد؛ مبنی بر اینکه یک رژیم غذایی غربی غنی از پروتیین های حیوانی و مواد غذایی تصفیه شده است می تواند اختلالاتی با درجه پایین در هموستاز (خون ایستی) بدن، متابولیسم گلوکز و تعادل مبتنی بر اسید ایجاد کند.

نتایج یک مطالعه گسترده نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری کبد چرب غیر الکلی را زیاد کردن دهد 

یافته های جدید در کنگره بین المللی آمستردام در هلند ارائه شد.

واژه های کلیدی: مواد غذایی | رژیم غذایی | مبتلا شدن | مطالعه | بیماری | ارتباط | اخبار پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *