خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه کرپ گوشت

آموزش آشپزی پخت غذاهای متنوع با گوشت چرخ کرده تزئین کرپ گوشت دستور تهیه کرپ گوشت غذای گوشتی خیلی راحت و ساده روش تهیه خمیر کرپ

طرز تهیه کرپ گوشت

طرز تهیه کرپ گوشت

کرپ گوشت متنوع ترین غذاهای لذیذ هر روز در سایت روزگار آموزش پخت کرپ گوشت

آموزش آشپزی پخت غذاهای متنوع با گوشت چرخ کرده تزئین کرپ گوشت دستور تهیه کرپ گوشت غذای گوشتی خیلی راحت و ساده روش تهیه خمیر کرپ

در این پست با ما همراه باشید با یک نوع غذای فرانسوی بسیار لذیذ

طرز تهیه کرپ گوشت

طرز تهیه کرپ گوشت

عبارات مهم : آموزش آشپزی – غذاهای لذیذ

آموزش آشپزی پخت غذاهای متنوع با گوشت چرخ کرده تزئین کرپ گوشت دستور تهیه کرپ گوشت غذای گوشتی خیلی راحت و ساده روش تهیه خمیر کرپ

مواد مورد نیاز کرپ:

• شیر: یک و نیم لیوان
• آرد: یک و نیم لیوان
• تخم مرغ: ۲ عدد
• روغن مایع: ۲ قاشق
• نمک: یک قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز داخل کرپ:

• گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

• فلفل سیاه:‌یک قاشق چای خوری
• رب: دو قاشق چای خوری

طرز تهیه کرپ گوشت

• تخم مرغ پخته: ۲عدد

• پیاز: یک عدد

• نمک: به مقدار مورد نیاز

• جعفری تازه: ۵ قاشق غذاخوری

آموزش آشپزی پخت غذاهای متنوع با گوشت چرخ کرده تزئین کرپ گوشت دستور تهیه کرپ گوشت غذای گوشتی خیلی راحت و ساده روش تهیه خمیر کرپ

روش تهیه خمیر کرپ

در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته رویش شیر, روغن مایع و نمک ریخته و خوب هم می زنیم.
به این مواد آرد می ریزیم و دوباره به هم زدن ادامه می دهیم.
غلظتش نه زیاد سفت و نه زیاد روان است، حالا به تابه خیلی کم روغن مالیده و گرم می کنیم به اندازه نصف ملاقه در تابه می ریزیم و درحرارت میانگین می پزیم.
وقتی کرپها پخت از تابه برداشته و در ظرف قرار می دهیم.
گرم یا ولرم سرو می کنیم.

طرز تهیه کرپ گوشت

روش تهیه مواد داخل کرپ

گوشت و پیاز را رنده کنید و به آن رب بزنید و با یک لیوان آب بگذارید بپزد.

نمک و فلفل و جعفری را در آن بریزید. هنگامی که که آبش تمام شد، تخم مرغ پخته را در آن رنده کنید و هم بزنید.

مواد خمیر کرپ را به تناوب با هم مخلوط کنید تا خمیر شلی درست شود. در تابه روغن بریزید و هنگامی که خوب داغ شد، از مایه خمیر در آن بریزید تا به اندازه یک پیشدستی پخش شود. دو طرفش را سرخ کنید.

وقتی همه کرپ ها آماده شد، از مایه لایشان بگذارید و خمیر را ببندید و کرپ ها آماده شد، کرپ های آماده را ۱۰ دقیقه در فر با حرارت بسیار ملایم بپزید.

نوش جان

آموزش آشپزی

واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | غذاهای لذیذ | آموزش پخت | لیوان | حرارت | آموزش | آشپزی | روش تهیه کرپ گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *