خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه مرغ کنتاکی در خانه+ مرغ کنتاکی خوشمزه

مرغ سوخاری | سبزیجات | استفاده | کنتاکی | سوخاری | خوشمزه | زردچوبه | قطعات

روش تهیه مرغ کنتاکی در خانه+ مرغ کنتاکی خوشمزه

مرغ کنتاکی خوشمزه + روش تهیه مرغ کنتاکی در خانه

مرغ کنتاکی روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی آموزش مرغ کنتاکی kfc روش تهیه مرغ کنتاکی در فر اموزش ساختن مرغ کنتاکی مرغ کنتاکی با مخلفات مرغ کنتاکی با سس مخصوص مرغ کنتاکی نوعی مرغ سوخاری است که به علت ترد و خوشمزه بودن طرفداران زیادی دارد. ما در اینجا روش تهیه ی مرغ کنتاکی را تقدیم می کنیم امیدواریم مورد توجه شما واقع شود

روش تهیه مرغ کنتاکی در خانه+ مرغ کنتاکی خوشمزه

طرز تهیه مرغ کنتاکی

عبارات مهم : مرغ سوخاری – سبزیجات

مواد مورد نیاز جهت ۴ نفر:

قطعات سینه و ران مرغ یک اندازه : از هر کدام ۳ عدد میانگین (بسته به تعداد نفرات)
زعفران دم کرده : ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری
برگ بو : ۱ عدد
پیاز : هرکدام ۱ عدد
آرد سفید راحت یا پف کننده : ۱ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سوخاری یا پودر نان خشک : ۱ پیمانه
ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی (اورگانو) : هرکدام ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری، زردچوبه : هر کدام ۱ قاشق چایخوری
سیر له شده است : ۱ عدد
دانه کنجد : ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پودری یا خشک شده است ی آن : بسته به ذائقه
روغن مایع کانولا یا هر نوع روغن گیاهی خالص : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان دلخواه

مرغ سوخاری | سبزیجات | استفاده | کنتاکی | سوخاری | خوشمزه | زردچوبه | قطعات

طرز تهیه :

در ابتدا بهتر است پوست مرغ ها را تا آن جا که ممکن است جدا کنید، لیکن پوست مرغ حاوی مواد مضر است و جهت سلامتی مناسب نیست. بدون پوست هم به آسانی مواد به گوشت مرغ می چسبند. جهت تهیه کنتاکی پیشنهاد می کنم مرغ ها را نیم پز کنید لیکن در این صورت مرغ شما سریعتر آماده می شود و نیاز به سرخ کردن بیش از حد و استفاده از روغن زیاد نمی باشد

روش تهیه مرغ کنتاکی در خانه+ مرغ کنتاکی خوشمزه

روغنی که جهت سرخ کردن استفاده می کنید باید دقت کنید که زیاد داغ نباشد تا مرغ ها نسوزد و یا آنقدر سرد نباشه که جهت سرخ کردن مدت زیادی در روغن بماند. در مورد روغن جهت سرخ کردن مرغ، عالی ترین دما، دمای ۳۶۵ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد است که می توانید با قرار دادن دماسنج در روغن متوجه شوید و یا چنانچه دماسنج در دسترس نبود، عالی ترین روش انداختن یک تکه نان کوچک ۵ سانتی در روغن داغ هست. چنانچه ظرف مدت ۶۰ ثانیه نان ترد و طلایی شد، حرارت روغن مناسب است

مرغ سوخاری | سبزیجات | استفاده | کنتاکی | سوخاری | خوشمزه | زردچوبه | قطعات

۱ – قطعات مرغ را به روغن زیتون، آبلیمو، زعفران دم کرده، برگ بو و نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید (در این صورت گوشت مرغ بعد از پختن سفت نمی شود). سپس پیاز را از وسط نصف کرده و به همراه قطعات مرغ درون آب جوش قرار دهید. نمک و فلفل و کمی سیر به دلخواه زده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مرغ ها را نیم پز کنید(می توانید کمی زردچوبه و ادویه کاری نیز بیفزایید). سپس مرغ ها را آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند

۲ – به ترتیب، آرد راحت را در بشقابی بریزید، تخم مرغ ها را در یک کاسه با چنگال کمی هم بزنید، آرد سوخاری یا پودر نان خشک را هم با سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به همراه نمک مخلوط کرده و در بشقاب دیگری قرار دهید. قطعات مرغ را کمی با آب خیس کنید تا آرد و مواد به آسانی به آن بچسبد (زیاد هم نباید خیس باشد که آب از آن بچکد فقط کمی تر شود). ابتدا قطعات مرغ را در آرد راحت بغلطانید تا اطراف مرغ ها کاملا” آغشته شود. سپس در تخم مرغ قرار دهید تا کامل آغشته شود.

روش تهیه مرغ کنتاکی در خانه+ مرغ کنتاکی خوشمزه

در آخر اطراف مرغ ها را به طور کامل در مخلوط پودر سوخاری بغلطانید تا سرتاسر قطعات مرغ آغشته به پودر سوخاری شود. (چنانچه مورد نیاز بود مقدار بیشتری آرد راحت یا سوخاری اضافه کنید. بسته به تعداد مرغ ها و درشتی آن ها دارد) روغن را با توجه به توضیحات داده شده است در شیرجوش کوچک عمیقی با حرارت اوج حرارت داده و قطعات مرغ را درون آن بگذارید

حرارت را میانگین کنید و درب آن را بگذارید حدود ۲ تا ۵ دقیقه کافی است تا کاملا” اطراف مرغ ها سوخاری شود. مرغ ها را هرازگاهی بچرخانید تا همه جای آن ها طلایی شود. سپس دستمال آشپزخانه را روی روزنامه قرار دهید و مرغ ها را روی کاغذ آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود(روزنامه را جهت جذب زیاد روغن بگذارید). در ظرف مورد نظر قرار داده و با سبزیجات بخارپز شده است تزیین کنید.

نکته :

با توجه به ذائقتون شما می تونید ادویه ها رو عوض کردن دهید و یا سبزیجات خشک رو کم یا زیادتر اضافه کنید. چنانچه میل به دارید رنگ مرغ سوخاری شما روشن تر شود، می توانید ادویه کاری و فلفل سیاه نریزید و سبزیجات خشک هم کمتر بریزید تا رنگ مرغتان روشن تر شود. هرچه آرد سوخاری شما بهتر و مرغوب تر باشه، طعم غذاتون خوشمزه تر خواهد شد

من از آرد مخصوص کیک که پف کننده است, استفاده می کنم که نام آن است Self Raising Flour با این کار مرغ شما حالت پفکی پیدا می کند. در صورتی که این آرد را در اختیار ندارید, جهت تهیه آن به ازای هر پیمانه آرد ساده، ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر به آرد خود اضافه کنید

مرغ کنتاکی , روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی , آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

مرغ کنتاکی , روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی , آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

مرغ کنتاکی , روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی , آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

مرغ کنتاکی , روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی , آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

مرغ کنتاکی

واژه های کلیدی: مرغ سوخاری | سبزیجات | استفاده | کنتاکی | سوخاری | خوشمزه | زردچوبه | قطعات | حرارت | ادویه | آموزش

روش تهیه مرغ کنتاکی در خانه+ مرغ کنتاکی خوشمزه

روش تهیه مرغ کنتاکی در خانه+ مرغ کنتاکی خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *