خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی+ توپک مرغ سوخاری و قارچ

پنیر پیتزا | مرغ سوخاری | سیب زمینی | سیب زمینی | سس مایونز | استفاده | سوخاری | خوشمزه | آموزش | آبلیمو

روش تهیه توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی+ توپک مرغ سوخاری و قارچ

توپک مرغ سوخاری و قارچ + روش تهیه توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی

توپک مرغ سوخاریطرز تهیه توپک مرغ سوخاری و قارچ آموزش توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی توپک مرغ سوخاری خانگی توپک مرغِ سوخاری خوشمزه روش تهیه توپک مرغِ سوخاری سوخاری بدون شک محبوب همگان است و طرفداران بسیاری نیز در میان کودکان دارد.امروز قصد داریم توپک های سوخاری را به شما عزیزان آموزش دهیم که با استفاده از گوشت مرغ تهیه می شود و بسیار خوشمزه و لذیذ بوده و همچنین می توان به عنوان یک پیش غذا نیز استفاده نمود

روش تهیه توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی+ توپک مرغ سوخاری و قارچ

طرز تهیه توپک مرغ سوخاری

عبارات مهم : پنیر پیتزا – مرغ سوخاری

مواد مورد نیاز

پنیر پیتزا | مرغ سوخاری | سیب زمینی | سیب زمینی | سس مایونز | استفاده | سوخاری | خوشمزه | آموزش | آبلیمو

سینه مرغ پخته شده است 2 عدد

هویج رنده شده است یک عدد

فلفل دلمه 2 عدد

مایونز یک قاشق غذاخوری

پنیر نرم 3 قاشق غذاخوری

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

روش تهیه توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی+ توپک مرغ سوخاری و قارچ

آرد سوخاری به میزان کافی

تخم مرغ 1 عدد

آبلیمو کمی

پنیر پیتزا | مرغ سوخاری | سیب زمینی | سیب زمینی | سس مایونز | استفاده | سوخاری | خوشمزه | آموزش | آبلیمو

طرز تهیه

روش تهیه توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی+ توپک مرغ سوخاری و قارچ

برای تهیه توپک مرغ ابتدا مورد نیاز میدانم که اشاره کنم به این عنوان که شما به دو روش میتوانید مرغها را آماده کنید جهت توپک روش اول : مرغ را بگذارید در قابلمهای و در آب بربزید و پیاز کوچکی را پوست بگیرید و در آب بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا مرغ بپزد و آن را ریش ریش کنید

روش دوم : یا سینه مرغ را در قطعات میانگین مربع شکل ی مکعبی برش دهید. (نپزید)(هر کدام از این دو روش را که بهتر بنظرتان آمد را انجام دهید) سپس مرغ پخته، ریش ریش شده است یا برش داده شده است را در کاسه بزرگی بریزید و هویج رند شده است را به آن بیفزایید

فلفل دلمه ای را مکعبی ریز خرد کنید و به داخل کاسه بریزیدوآبلیمو و سس مایونز را نیز بیفزایید و مخلوط کنیدو کم کم پنیر را به مواد اضافه کنید تا سفت نشود و به دست نچسبد در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا آرام داغ شود و روغن نپاشد سپس در کاسه ای تخم مرغ را بشکنید و در سینی آرد سوخاری بریزید،از مواد به اندازه یک گردو بردارید و با دست بشکل گرد فرم دهید

و در تخم مرغ بزنید و در سینی آرد سوخاری بغلتانید و در روغن آنها را داغ کنید. بعد از کمی خنک شدن توپک مرغ با سس مورد نظرتان نوش جان کنید جهت مواد میانی این غذای شیک و خوشمزه می توانید از سبزیجات تفت داده شده است مثل قارچ و هویج و ذرت هم استفاده کنید و با سالاد سرو کنید

هنگام جمع کردن توپک های مرغ روی پنیر باید مراقب باشید تا جایی از پنیر پیتزا بدون روکش مرغ نباشد چون هنگامسرخ کردن پنیر پیتزا آب می شود و بیرون می ریزد و مرغ تو خالی می شود می توانید قبل از سرخ کردن توپک های مرغ پنیری آنها را جهت 15 دقیقه درون یخچال بگذارید

اگر توپک ها را درون روغن فراوان سرخ کنید بهتر است بعد از اینکه توپک ها را سرخ کردید آنها را روی یک دستمال کاغذی تمیز بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود توپک مرغ پنیری را می توانید با سس کچاپ میل بفرماید

توپک مرغ سوخاری , روش تهیه توپک مرغ سوخاری و قارچ , توپک مرغ سوخاری و پنیر

توپک مرغ سوخاری , روش تهیه توپک مرغ سوخاری و قارچ , توپک مرغ سوخاری و پنیر

توپک مرغ سوخاری , روش تهیه توپک مرغ سوخاری و قارچ , توپک مرغ سوخاری و پنیر

توپک مرغ سوخاری , روش تهیه توپک مرغ سوخاری و قارچ , توپک مرغ سوخاری و پنیر

توپک مرغ سوخاری

واژه های کلیدی: پنیر پیتزا | مرغ سوخاری | سیب زمینی | سیب زمینی | سس مایونز | استفاده | سوخاری | خوشمزه | آموزش | آبلیمو

روش تهیه توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی+ توپک مرغ سوخاری و قارچ

روش تهیه توپک مرغ سوخاری و سیب زمینی+ توپک مرغ سوخاری و قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *