خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه اسنک کالباس و قارچ+ اسنک کالباس و پنیر

پنیر پیتزا | سس مایونز | ساندویچ | کالباس | دستگاه | پیتزا | فرنگی | آموزش | کالباس | آبلیمو

روش تهیه اسنک کالباس و قارچ+ اسنک کالباس و پنیر

اسنک کالباس و پنیر + روش تهیه اسنک کالباس و قارچ

اسنک کالباس روش تهیه اسنک کالباس و پنیر آموزش اسنک کالباس و قارچ روش تهیه اسنک کالباس و مرغ اسنک کالباس و سیب روش تهیه اسنک کالباس با نان تست اسنکِ کالباس جزو پیش غذا ، اسنک و رول میباشد وقت آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه و وقت پخت و انتظار آن در حدود ۵ دقیقه میباشد اسنکِ کالباس را می توانید در وعده میان وعده پیش غذا سرو کنید

روش تهیه اسنک کالباس و قارچ+ اسنک کالباس و پنیر

طرز تهیه اسنک کالباس

عبارات مهم : پنیر پیتزا – سس مایونز

مواد مورد نیاز

پنیر پیتزا | سس مایونز | ساندویچ | کالباس | دستگاه | پیتزا | فرنگی | آموزش | کالباس | آبلیمو

کالباس 200 گرم

پنیر پیتزا 100 گرم

گوجه فرنگی 1 عدد

قارچ 200 گرم

خیارشور 3 عدد

سس مایونز به مقدار مورد نیاز

روش تهیه اسنک کالباس و قارچ+ اسنک کالباس و پنیر

کاهو 1 برگ

نان آزمون به مقدار مورد نیاز

پنیر پیتزا | سس مایونز | ساندویچ | کالباس | دستگاه | پیتزا | فرنگی | آموزش | کالباس | آبلیمو

طرز تهیه

برای تهیه این اسنک ابتدا نان های آزمون مربع شکل را نصف کنید تا بشکل مثلث در بیایند بعد روی نان آزمون ها را با سس مایونز خوب پوشش دهید و روی سس نیز یک ورق از کالباس قرار دهید و سپس قارچ ، گوجه فرنگی ها و خیارشور و کاهو را به هر میزان که با ذائقه شما سازگار است روی نان آزمون بچینید

روش تهیه اسنک کالباس و قارچ+ اسنک کالباس و پنیر

در آخر روی مواد پنیر پیتزا بپاشید و نصفه ورق از کالباس را بگذارید و نیمه دیگر نان آزمون را روی مواد بگذارید و تمام اسنک ها را به همین شکل درست کنید و آنها را در دستگاه ساندویج ساز قرار دهید تا پخته شوند و نوش جان کنید. اسنکِ کالباس هم مثل اسنک مرغ از اسنک های پر طرفدار هستند.

مواد مورد نیاز جهت روش دوم :

نان آزمون 8عدد

فلفل دلمه ای رنگی به میزان مورد نیاز

پنیر ورقه ای 4 عدد

پنیر پیتزا کمی

آبلیمو ,فلفل,نمک,شوید خشک,آویشن و پودر سیر به میزان مورد نیاز

سس قرمز و خردل جهت تزیین

ذرت بخارپز شده است مقداری

کالباس به میزان لازم(خرد شده)

طرز تهیه:

کالباس و فلفل دلمه ای ها را خرد نمایید و در یک ظرف عمیق بریزید،نمک , آویشن ,فلفل ,شوید و پودر سیر را اضافه کنید. به مقدار خیلی کم آبلیمو اضافه نمایید. پنیر پیتزا را در مواد بریزید.ذرت را که از قبل داغ کرده اید به نسبت زیاد از سایر مواد روی پنیر پیتزا ریخته به طوری که هر دانه ذرت پنیر را آب کند.مواد را خوب هم زده و سپس آن را بین دو تکه از نان های آزمون بریزید و پنیر ورقه ای را روی آن قرار دهید

سپس از قطر نان مربعی را بریده تا دوتکه اسنک مثلثی شکل داشته باشید.دقت نمایید هر وقت که مواد را روی یک نان مربعی پخش کردید نان مربعی دیگر را روی آن قرار دهید.به همین ترتیب بقیه اسنک ها رو تهیه کنید و اسنک ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید.بعد از چند دقیقه با یک چاقوی تیز هر نان مربعی شکل را که درون ساندویچ ساز به صورت مثلثی شده است از هم جدا کنید.با سس قرمز و خردل روی اسنک ها را طراحی کنید و روی اون آویشن بریزید.

اسنک کالباس , روش تهیه اسنک کالباس و پنیر , آموزش اسنک کالباس و قارچ

اسنک کالباس , روش تهیه اسنک کالباس و پنیر , آموزش اسنک کالباس و قارچ

اسنک کالباس , روش تهیه اسنک کالباس و پنیر , آموزش اسنک کالباس و قارچ

اسنک کالباس , روش تهیه اسنک کالباس و پنیر , آموزش اسنک کالباس و قارچ

اسنک کالباس

واژه های کلیدی: پنیر پیتزا | سس مایونز | ساندویچ | کالباس | دستگاه | پیتزا | فرنگی | آموزش | کالباس | آبلیمو

روش تهیه اسنک کالباس و قارچ+ اسنک کالباس و پنیر

روش تهیه اسنک کالباس و قارچ+ اسنک کالباس و پنیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *