خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه استانبولی پلو با مرغ+ استانبولی پلو با گوشت

غذای خوشمزه | سیب زمینی | خوشمزه | لیوان | فرنگی | آموزش | استانبولی پلو

روش تهیه استانبولی پلو با مرغ+ استانبولی پلو با گوشت

استانبولی پلو با گوشت + روش تهیه استانبولی پلو با مرغ

استانبولی پلو روش تهیه استانبولی پلو با گوشت آموزش استانبولی پلو با مرغ روش تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی آموزش استانبولی پلو بدون گوشت یکی از غذاهای سنتی و مورد علاقه ایرانیان استامبولی است که به روش های مختلفی درست می شود و بستگی به سلیقه افراد دارد که با چه موادی این غذا را تهیه نمایند . در این مطلب دو روش جهت تهیه این غذای خوشمزه به شما آموزش می دهیم که بعد از مطالعه آنها به آسانی می توانید این غذا را به عالی ترین شکل ممکن جهت خود و اعضای خانواده تان درست کنید.

روش تهیه استانبولی پلو با مرغ+ استانبولی پلو با گوشت

طرز تهیه استانبولی پلو

عبارات مهم : غذای خوشمزه – سیب زمینی

مواد مورد نیاز (برای 4 نفر):

غذای خوشمزه | سیب زمینی | خوشمزه | لیوان | فرنگی | آموزش | استانبولی پلو

برنج 3 پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

یک سیب زمینی درشت

یک پیاز میانگین

رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار مورد نیاز

روش تهیه استانبولی پلو با مرغ+ استانبولی پلو با گوشت

طرز تهیه:

غذای خوشمزه | سیب زمینی | خوشمزه | لیوان | فرنگی | آموزش | استانبولی پلو

ابتدا برنجو میزاریم بجوشه (وقتی نیمپز شد آبکشش کنین) بعد سیب زمینی رو نگینی ریز میکنیم یا تو آب برنج میریزیمشون پخته شن یا سرخشون میکنیم و میزاریمشون کنار سپس پیازو خرد کرده و خوب سرخش میکنیم تا طلایی شه سپس گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم هنگامی که داره گوشت سرخ میشود خوب یا قاشق میزنیم و گوشتو ریز میکنیم و بعدش نمک و ادویه های دلخواهو به مواد اضافه کنید سپس سیب زمینی هایی که از قبل سرخ کردینو به مواد اضافه میکنیم بعد 2 دقیقه رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم (این غذا در اصل با گوجه رنده شده است درست میشود من واسه راحتی ار رب استفاده کردم) و میزاریم موادمون به همراه رب خوب سرخ شه حدود 5 دقیقه کافیه و زیرشو خاموش کنید برنجتونو که نیمپز شد و آبکشش کردین موادی که درست کردینو بهش اضافه کنید و با هم مخلوطش کنید (بجای اینکار تو قابلمه هم میتونین لایه لایه بریزین)

اگه ته دیگ خواستین کف قابلمه ای که میخواین برنجو توش دم کنید یکمی روغن بریزین یه چیزی مثه نون یا سیب زمینی بزارین و بزارین سرخ شه (اگه قابلمتون مثل من نچسب نیست و میخواین ته دیگتون خوب در بیاد باید بزارین روغن خوب داغ شه و موقع دم کشیدن به هیچ عنوان به پلوتون آب اضافه نکنین تا به آسانی و ته دیگ کنده شه و نچسبه) بعد 4-3 دقیقه که یه مقداری سرخ شد برنج و موادو که با هم مخلوط کردینو بریزین تو قابلمه و یه مقدار کمی آب (اندازه تصویر آخر) هم بریزین روش و بزارین با شعله کم گاز به آرامی دم بکشه. بعد از 20 تا 30 دفیقه دیگه استانبولی خوشمزه شما آماده شده است نوش جان

روش تهیه استانبولی پلو با مرغ+ استانبولی پلو با گوشت

مواد لازم:

برنج 1000 گرم

گوجه فرنگی 3000 گرم

گوشت مغز ران گوساله 750 گرم

پیاز داغ عسلی 4 قاشق سوپخوری

روغن 150 گرم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

فلفل قدری

نمک قدری

روش تهیه :

برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار میشوئیم گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه میکنیم یک قاشق سوپ خوری نمک داخل آب برنج میریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه میکنیم میگذاریم برنج در آب یکساعت بماند تا کمی خیس بخورد گوشت را قیمه ای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نمائیم و روی آتش ملایم میگذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت بپزد

رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه میکنیم میگذاریم آب گوشت تبخیر شود ( باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد ) بعد ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود در صورتیکه مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب راحت بآن اضافه می نمائیم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز میکنیم و قیمه را لای آن میریزیم و روی قیمه را با برنج میپوشانیم در ظرف را محکم میکنیم روی اتش یا در فر بمدت یکساعت تا یکساعت نیم دم می کنیم .

اسلامبولی را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم بدیهی است که اسلامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر میشود ولی در صورت مصرف رب گوجه فرنگی باید رب خوش رنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد باید برنج را پیمانه کرد و جهت هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نمائیم و بقیه رب را در آب برنج حل کرده اسلامبولی پلو را مطابق دستور تهیه می نمائیم

در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن میریزیم و در حرارت ملایم میگذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده میکنیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا جهت 6 تا 8 نفر کافیست امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت , آموزش استانبولی پلو با مرغ

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت , آموزش استانبولی پلو با مرغ

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت , آموزش استانبولی پلو با مرغ

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت , آموزش استانبولی پلو با مرغ

استانبولی پلو

واژه های کلیدی: غذای خوشمزه | سیب زمینی | خوشمزه | لیوان | فرنگی | آموزش | استانبولی پلو

روش تهیه استانبولی پلو با مرغ+ استانبولی پلو با گوشت

روش تهیه استانبولی پلو با مرغ+ استانبولی پلو با گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *