خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه آش جو با گوشت جهت 10 نفر+ آش جو با کشک

استفاده | خوشمزه | زردچوبه | همراه | تزیین | زعفران | حبوبات | آش جو

روش تهیه آش جو با گوشت جهت 10 نفر+ آش جو با کشک

آش جو با کشک + روش تهیه آش جو با گوشت جهت 10 نفر

آش جو روش تهیه آش جو با کشک روش تهیه آش جو با گوشت آش جو با گوشت آش جو با کشک آش جو خوشمزه نحوه تهیه آش جو آموزش آش جو با کشک آش جو با کشک بدون گوشت آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل البته از بین همه آشها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو عالی ترین هاست.این دستور نحوه پخت این آش خوشمزه به صورت متداول و اصیله البته هر منطقه ای در کشور عزیزمان ایران این آش رو با افزودنی متفاوت طبخ میکنند

روش تهیه آش جو با گوشت جهت 10 نفر+ آش جو با کشک

طرز تهیه آش جو

عبارات مهم : استفاده – خوشمزه

مواد مورد نیاز

بلغور جو یک پیمانه

لوبیاچیتی ¼ پیمانه

استفاده | خوشمزه | زردچوبه | همراه | تزیین | زعفران | حبوبات | آش جو

نخود ی¼ پیمانه

عدس ¼ پیمانه

برنج ¼ پیمانه

پیاز دو تا درشت

سبزی آش نیم کیلو

کشک 2 فنجون

روش تهیه آش جو با گوشت جهت 10 نفر+ آش جو با کشک

نمک و زردچوبه و نعناء خشک به میزان دلخواه

طرز تهیه

استفاده | خوشمزه | زردچوبه | همراه | تزیین | زعفران | حبوبات | آش جو

اول تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می پزم. (بلغور و برنج رو با هم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جدا جدا هم بپزید مشکلی پیش نمی یاد. پیازها رو نگینی خرد می کنم و تو قابلمه با روغن سرخ می کنم. هنگامی که کاملاْ طلائی شدن، از روغن می کشم و تو یه بشقاب می ریزیم. تو باقیمانده روغن کمی نعناء خشک و زردچوبه می ریزم ، عطر نعناء که بلند شد ، 4 لیوان آب به همراه تمام مواد پخته شده است را در قابلمه ریخته و در قابلمه رو می بندم تا آب جوش بیاد

وقتی جوش اومد سبزی رو می ریزم. تا زمانی که آش جا بیفته هر چند وقت یه بار هم می زنم تا ته نگیره. هنگامی که آش جا افتاد یه فنجون کشک رو می ریزم و هم می زنم و این موقع است که نمک آش را اندازه می کنم. من هر لحظه هنگامی که زیر قابلمه رو خاموش می کنم، پیاز داغ رو بهش اضافه می کنم تا عطرش نره. نصف پیازداغ رو می ریزم تو آش و بقیه رو واسه تزئین می ذارم

روش تهیه آش جو با گوشت جهت 10 نفر+ آش جو با کشک

نکات:

1)حبوبات را حتما از شب قبل خیس کنید و جهت آنکه نفخ آنها کاملا گرفته شود آب انها را حداقل 3 مرتبه عوض کنید. در صورتی که فراموش کردید حبوبات را خیس کنید میتوانید آنها را در آب ریخته و بعد از جوش آمدن آب آن را آبکش کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
2)اگر در انتهای پخت دو قاشق آرد و مقداری زعفران را در کمی روغن داغ تفت داده و به آش اضافه کنید مزه بسیار خوبی پیدا میکند.
3)سعی کنید آش خیلی شل نباشد و تا حد ممکن آب آن کشیده شود تا خوشمزه تر شود.
4) اگر بتوانید مقداری قلم تهیه کنید و آن را از شب با آب بپزید و به جای آب در آش از آب قلم استفاده کنید آش شما واقعا فوق العاده میشود.
5)فراموش نکنید که وقت پخت زیاد یعنی آش خوشمزه تر.اگر وقت دارید آش را از شب قبل روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

تزیین:

برای تزیین میتوانید از کشک ، کشک مخلوط شده است با زعفران (رنگ زرد قشنگی دارد)، ماست چکیده ، حبوبات پخته شده است ، نعنا داغ به همراه زردچوبه و …. استفاده کنید. استفاده از حبوبات و سبزیجات نقش موثری در سلامتی شما ایفا می کند و از ارزش غذایی بالایی در هرم غذایی خانوار برخوردار است .این غذا سرشار از پروتئین املاح و ویتامین ها و بسیار مقویست .حتما جهت یک بار هم که شده است امتحان کنیدو از طعم آن لذت ببرید

آش جو , روش تهیه آش جو با کشک , روش تهیه آش جو با گوشت

آش جو , روش تهیه آش جو با کشک , روش تهیه آش جو با گوشت

آش جو , روش تهیه آش جو با کشک , روش تهیه آش جو با گوشت

آش جو , روش تهیه آش جو با کشک , روش تهیه آش جو با گوشت

آش جو

واژه های کلیدی: استفاده | خوشمزه | زردچوبه | همراه | تزیین | زعفران | حبوبات | آش جو

روش تهیه آش جو با گوشت جهت 10 نفر+ آش جو با کشک

روش تهیه آش جو با گوشت جهت 10 نفر+ آش جو با کشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *