خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

تأمین سرمایه در کوچه بن بست! ، چگونه صنعت لوازم خانگی در کشور جان می گیرد؟

بازار لوازم خانگی در کشور، یکی از حوزه‌هایی محسوب می شود که مستعد سود آوری،اشتغالزایی و گردش مالی بسیار برجسته و قابل توجهی است ولی رکود، واردات بی رویه و ع

تأمین سرمایه در کوچه بن بست! ، چگونه صنعت لوازم خانگی در کشور جان می گیرد؟

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی کلوب خبرنگاران جوان، بررسی مطالعات و ارزیابی های انجام شده، موید حجم 20 هزار میلیارد تومانی صنعت لوازم خانگی در کشور کشور عزیزمان ایران است.
بر اساس گزارشات انتشار یافته است از این میزان، سهم تولید داخلی تنها 5 هزار میلیارد تومان برآورد می شود که با چنین اوصافی می توان گفت 75 درصد از حجم مذکور، نصیب محصولات خارجی می شود.

عبارات مهم : فناوری

با عنایت به قدمت 80 ساله صنعت لوازم خانگی در ایران، توسعه و ارتقای زیر ساخت های صنعتی، زیاد کردن توان مسابقه با محصولات خارجی و مهار و کنترل واردات بی رویه و بعضاً قاچاق در این بخش، ضرورتی است که نادیده گرفتن آن، باعث وقت سوزی های بسیاری در این حوزه شده است است.
بهنام صفرزاده، یکی از فعالان عرصه تولید لوازم خانگی در استان تهران، در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، با اشاره به ضرورت حصولِ رونق در صنعت اشاره شده، گفت: موارد بسیاری دست به دست هم داده تامتأسفانه صنعت لوازم خانگی در کشور از آن پویایی و بالندگی مورد نیاز برخوردار نشود.
وی افزود: بدون تردید، با حمایت هر چه بیشتر، طراحی و برنامه ریزی دقیق و اصولی، قادر خواهیم بود از این ظرفیت بالقوه در جهت توسعه وقت های شغلی به کامیابی ها و توفیقات چشمگیری نائل شویم.
صفرزاده عنوان کرد: نه تنها در بازار داخلی، بلکه در بازار مصرف منطقه نیز وقت های برجسته ای وجود دارد که متأسفانه به آسانی از دست می رود و در صورت غفلت از این وقت ها،همچنان کشورهای دیگری همچون ترکیه، میدان دار این حوزه خواهند بود.
این فعال در عرصه تولید لوازم خانگی، گفت: جهت بقاء و نقش آفرینی مؤثر و سازنده در صنعت مذکور، می طلبد از فناوری های روز دنیا به نحو شایسته ای بهره مند شویم و این مهم جز با هوشمندی و برنامه ریزی سازنده جهت فتح قله های پیشرفت ممکن نخواهد شد.
وی افزود: یکی از راهکارهای مؤثر جهت نائل شدن به چنین امری را باید در ایده تولید یکسان لوازم خانگی، با همکاری کشور عزیزمان ایران و بعضی از کشورهای صاحب نام و بِرَند جستجو کرد.
صفرزاده گفت: ظاهراً از سوی متولیان امر، مذاکرات و مشورت هایی در این خصوص انجام پذیرفته که البته در حال حاضر در گام های ابتدایی هستیم و تا زمانیکه این مشورت ها جنبه عملیاتی به خود نگیرد و شاهد تولید لوازم خانگی با همکاری کشورهای صاحب نام در این عرصه نباشیم، نمی توان با قطعیت در خصوص حصول دستاورد در چنین طرحی مدعی بود.
وی افزود: به اعتقاد بنده به جای کم کردن تعرفه واردات لوازم خانگی باید از متخصصان خارجیِ این حوزه جهت تولید محصولات یکسان بهره جست و در چنین شرایطی علاوه بر برخورداری و بهره گیری از فناوری های روز دنیا، قادر خواهیم بود ضریب کیفی محصولات داخلی را نیز زیاد کردن دهیم و قطعاً در چنین شرایطی تصاحب و تسخیر بازار مصرف کشورهای منطقه با سهولت هر چه بیشتری انجام می پذیرد.
این فعال در عرصه صنعت لوازم خانگی عنوان کرد: بر اساس آمار و گزارشات منتشر شده، در عرصه تولید لوازم خانگی در سال 95 شاهد رشد 20 درصدی بوده ایم، ولی در حوزه صادراتی، علی رغم چنین رشدی، توفیق چندانی حاصل نشده است.
تنگنایی تحت عنوان تأمین سرمایه در گردش
محبوبه صادقی، کارشناس حوزه اقتصادی، در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی با اشاره به وجود تنگناهای شدید مالی و نقدینگی در عرصه فعالیتی مذکور، عنوان کرد: دشواری های تأمین سرمایه در گردش باعث شده است تا متأسفانه فعالیت در این حوزه، سخت، سخت و طاقت فرسا شود.
وی افزود: فعالیت در این شاخه صنعتی، بسیار سود آور خواهد بود، ولی لازمه برخورداری از آن، بهره مندی از تکنولوژی روز دنیا خواهد بود و قطعاً با حصول این امر، ارزآوری چشمگیری نصیب کشور خواهد شد.
صادقی عنوان کرد: در حال حاضر که فعالان این عرصه با مسائل اقتصادی متعددی دست و پنجه نرم می کنند سهم ما از صادرات محصولات لوازم خانگی به کشورهایی همچون الجزایر، آذربایجان، عراق، ترکمنستان و افغانستان، قریب به 40 میلیون دلار برآورد می شود که در صورت بهره گیری از فناوری های روز دنیا، قطعاً این میزان با زیاد کردن چشمگیرتری همراه خواهد شد.
کارشناس حوزه اقتصادی گفت: نقش آفرینیِ مشارکتی با کشورهای صاحب نام صنعتی در این عرصه، می تواند مسیر دستیابی به موفقیت های هر چه زیاد را هموارتر از گذشته نماید و قطعاً با تغییر رویکرد وارداتی و تمرکز بر جذب و ورودِ فناوری های روز دنیا به جای محصولات خارجی، گام های ارزنده ای دراین حوزه برداشته خواهد شد که بسیار مغتنم و تأثیرگذار خواهدبود.
شکاف میان دانشگاه و مراکز علمی با حوزه صنعت ، پُر شود
پویا انتظامی، محقق و پژوهشگر حوزه صنعتی در گفت و گو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی با اشاره به نقش علم و فناوری های روز دنیا در توسعه فعالیت های صنعتی، گفت: متأسفانه در کشور ایران، تعامل و ارتباط میان مراکز علمی و دانشگاه ها با حوزه های صنعتی چندان مستحکم، مستمر و منسجم نیست.
وی افزود: صنعت لوازم خانگی نیز از این کاستی و نارسایی مصون نمانده و می طلبد جهت دستیابی به موفقیت های هر چه زیاد از این توان و ظرفیت های علمی در کشور به نحو شایسته تری بهره گیری شود که البته لازمه این امر را باید در تعامل دو سویه صنعت و دانشگاه جستجو کرد.
انتظامی عنوان کرد: هم راستا و به موازات این امر، باید تدابیری اتخاذ شود که همکاری کشورهای صاحب نام و تعامل با آنها در این عرصه، صرفاً به مونتاژکاری یا واردات محصولات مرتبط با لوازم خانگی به کشور خلاصه نشود، بلکه فراتر از آن باید به انتقال تکنولوژی و فناوری اندیشیده شود.
وی در خاتمه یادآور شد: در چنین شرایطی با ظهور و بروز رخدادهای آینده نگری نشده و تیره شدن احتمالی تعاملات و ارتباطات، به صورتی جدی متضرر نخواهیم شد زیرا فناوری صنعت مذکور در کشور پایه گذاری شده است و این عنوان منشاء اثر موفقیت های بسیاری خواهد بود.
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: فناوری | محصولات | لوازم خانگی | لوازم خانگی | کشورهای دیگر | اقتصادی | لوازم خانگی | واردات بی رویه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *