خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

گران‌فروشی این بار در فضای مجازی!

فلسفه توسعه فروشگاه‌های آنلاین، عرضه ارزان تر کالا در مقایسه با فروشگاه‌های فیزیکی است ولی از آنجایی که همه چیز در بازار کشور عزیزمان ایران برعکس می‌شود، شاهد گران‌فروشی آنلاین، دست کم در بازار گوشی هستیم.

گران‌فروشی این بار در فضای مجازی!

گران فروشی این بار در فضای مجازی!

عبارات مهم : گوشی آیفون – قیمت گذاری

فلسفه توسعه فروشگاه های آنلاین، عرضه ارزان تر کالا در مقایسه با فروشگاه های فیزیکی است ولی از آنجایی که همه چیز در بازار کشور عزیزمان ایران برعکس می شود، شاهد گران فروشی آنلاین، دست کم در بازار گوشی هستیم.

به گزارش خبرآنلاین، بعد از التهاب آفرینی در بازار گوشی تلفن همراه منشتر شدن خبر رجیستری نه تنها شاهد تنظیم بازار نبودیم، بلکه با گران تر شدن قیمت نهایی، مصرف کننده مثل همیشه، دچار ضرر ۲۰ درصدی شده است است.

در اینجا رصد دو فروشگاه اینترنتی برتر بازار، داستان عرضه و فروش گوشی تازه آیفون ایکس را در حدی تحت الشعاع قرار داده است که کم کردن سنتی قیمت آیفون و طبیعی شدن قیمت را، یک ماه بعد از عرضه مشاهده نمی کنیم که شاید علت آن مرجع شدن این فروشگاه های اینترنتی است که سایرین با سوء استفاده از این نحوه قیمت گذاری، حاضر به طبیعی کردن قیمت نیستند.

نگه داشتن قیمت آیفون ایکس ۶۴ گیگی به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و مدل ۲۵۶ گیگی به قیمت ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به وسیله این فروشگاه ها باعث شد تا بعضی فروشگاه های دیگر که پیش خرید خود را به ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان کم کردن داده بودند، نیز قیمت را زیاد کردن داده و حاضر نباشند قیمت را بشکنند.

جالب اینجاست که واردکنندگان دست کم ۲۰۰ دلار ارزان تر گوشی را به صورت عمده از وندورهای خارجی می خرند و طبق آمار گمرک یک گوشی آیفون ایکس کمتر از ۴ میلیون تومان برایشان هزینه دارد و حالا اینکه بر چه مبنایی آن را ۶.۵ و ۷.۵ میلیون تومان می فروشند؛ معلوم نیست.

نتیجه این شده است است که فروشگاه های گران فروش آنلاین که ظاهرا نظارتی هم بر قیمت گذاری آنها نیست، مرجع سایر فروشگاه ها شده است و مسابقه جهت گران تر فروختن در بازار زیاد کردن بیابد و بدهید ترتیب سود ۲.۵ میلیون تومانی که فروشگاه های آنلاین از بابت آیفون ایکس به جیب می زنند، همچنان ادامه داشته باشد.

این گران فروشی تنها در مورد آیفون ایکس نبوده، بلکه قیمتِ سایر گوشی ها را نیز به همین ترتیب به صورت پنهانی زیاد کردن داده اند. یک گوشی مانند گلکسی اس ۸ پلاس تا قبل از طرح رجیستری ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می رسید که با میمنت نام بردن از طرح رجیستری و سوء استفاده فروشگاه های آنلاین قیمت به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده و این فروشگاه ها حاضر به پایین آوردن قیمت نیستند.

اینکه در این آشفته بازار سنتی موبایل، فروشگاه های آنلاین به اسم رجیستری، گوشی ها را چند برابر قیمت به خلق الله بیندازند؛ به معنای زیر پرسش بردن فلسفه آنلاین فروشی است که در همه جای دنیا با نشانه ارزان فروشی شکل گرفته و ظاهرا خواب مسوولینی که باید اقدام مورد نیاز را انجام دهند نیز طولانی شده است است.

گران‌فروشی این بار در فضای مجازی!

فروشگاه زیر که هم فیزیکی و هم آنلاین هست، ابتدا قیمت پیش فروش را تا ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان در مدل ۶۴ گیگی پایین آورد، ولی حالا به علت قیمت گذاری غلط در فروشگاه های بالا، حاضر به فروش به قیمت وعده داده شده است قبلی نیست.

فلسفه توسعه فروشگاه‌های آنلاین، عرضه ارزان تر کالا در مقایسه با فروشگاه‌های فیزیکی است ولی از آنجایی که همه چیز در بازار کشور عزیزمان ایران برعکس می‌شود، شاهد گران‌فروشی آنلاین، دست کم در بازار گوشی هستیم.

واژه های کلیدی: گوشی آیفون | قیمت گذاری | فروشگاه | رجیستری | استفاده | اینترنتی | آنلاین | فروشگاه | طبیعی | بازار | میلیون

گران‌فروشی این بار در فضای مجازی!

گران‌فروشی این بار در فضای مجازی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *