خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات+ کوکوی مرغ و قارچ

سیب زمینی | مخلوط کن | سیب زمینی | سبزیجات | خوشمزه | سبزیجات | حرارت | تزیین | آموزش | زعفران

روش تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات+ کوکوی مرغ و قارچ

کوکوی مرغ و قارچ + روش تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات

کوکوی مرغ روش تهیه کوکوی مرغ و قارچ آموزش کوکوی مرغ و سیب زمینی روش تهیه کوکوی مرغ مجلسی روش تهیه کوکو مرغ خوشمزه آموزش کوکویِ مرغ و سبزیجات همانطور که می دانید کوکو ها انواع مختلفی دارند که با توجه به سلیقه افراد به روش های متفاوت تهیه و پخت میشود .در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوکو مرغ که یکی از خوشمزه ترین کوکو ها به شمار میره رو به شما آموزش دهیم. کوکو مرغ غذایی است مقوی و نه چندان پرهزینه که می تواند مناسب هر زائقه ای باشد. با ما در ادامه مطلب همراه باشید

روش تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات+ کوکوی مرغ و قارچ

طرز تهیه کوکوی مرغ

عبارات مهم : سیب زمینی – مخلوط کن

مواد مورد نیاز

سیب زمینی | مخلوط کن | سیب زمینی | سبزیجات | خوشمزه | سبزیجات | حرارت | تزیین | آموزش | زعفران

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

روغن مایع ۲/۳ پیمانه

نمک به میزان مورد نیاز

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوژخوری

سیب زمینی ریز خورد شده است ۲ پیمانه

زرد چوبه ½ قاشق مرباخوری

روش تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات+ کوکوی مرغ و قارچ

پیاز ریز خورد شده است ½ پیمانه

فلفل دلمه سبز و قرمز خورد شده است ۲ پیمانه

پیازچه با ساقه خورد شده است ½ پیمانه

ماست ½ پیمانه

سیب زمینی | مخلوط کن | سیب زمینی | سبزیجات | خوشمزه | سبزیجات | حرارت | تزیین | آموزش | زعفران

آرد ۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۵ عدد

روش تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات+ کوکوی مرغ و قارچ

طرز تهیه

برای تهیه کوکو مرغ ابتدا سینه مرغ را چهار گوش ریز خورد کنید (۱ در ۱ سانتیمتر) و با ۲ قاشق سوپ خوری روغن مایع ½ قاشق مربا خوری نمک و زعفران دم کرده مخلوط کرده به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم سیب زمینی را با مقداری روغن سرخ کنید و به آن نمک و زرد چوبه اضافه کنید

و از روی حرارت بردارید بعد در صافی فلزی بریزید تا روغن آن جدا شود و بگذارید سرد شود سه قاشق سوپخوری روغن داخل تابه ریخته گرم کنید پیاز را اضافه کنید و روی حرارت میانگین تفت دهید تا نرم و براق شود سرخ نشود مرغ را اضافه کرده ۲ دقیقه با حرارت میانگین تفت دهید

نیمی از فلفل دلمه ای خرد شده است را نیز اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید تابه را از روی حرارت برداشته پیازچه و جعفری را اضافه کنید و بگذارید تا مواد سرد شوند سپس سیب زمینی را اضافه کنید فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارن هایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید

پنجره فر را وسط فر قرار دهید تابه تفلون گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر یا تابه به ابعاد ۲۰ در ۱۵ سانتیمتر را چرب کنید ماست را با آب ، آرد و نوک قاشق نمک و ۴ عدد تخم مرغ مخلوط کنید با مفتول فلزی بزنید و با مواد مخلوط کنید و در تابه قرار دهید

روی آن را صاف کنید و در تابه را با فویل بپوشانید تابه را داخل فر قرار دهید بعد از ۱۵ دقیقه کوکو را از فر در آورید و یک عدد تخم مرغ باقیمانده را با چنگال زده روی کوکو مرغ بریزید و با باقی فلفل دلمه خرد شده است تزیین کنید

و دوباره به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بدون فویل در فر قرار دهید تا بپزد ، کوکو مرغ را از فر درآورید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. می توانید جهت تزیین و مخلفات از خیار شور و گوجه فرنگی خرد شده است استفاده نمایید و از این کوکوی خوش طعم لذت ببرید

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ , آموزش کوکوی مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کوکویِ مرغ و قارچ , آموزش کوکویِ مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ , آموزش کوکوی مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ , آموزش کوکوی مرغ و سیب زمینی

کوکوی مرغ

واژه های کلیدی: سیب زمینی | مخلوط کن | سیب زمینی | سبزیجات | خوشمزه | سبزیجات | حرارت | تزیین | آموزش | زعفران

روش تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات+ کوکوی مرغ و قارچ

روش تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات+ کوکوی مرغ و قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *