خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه قورمه سبزی جهت 4 نفر+ قورمه سبزی مجلسی

آذربایجان | لیمو عمانی | قورمه سبزی | دستور پخت | استفاده | استخوان | گوسفند | خوشمزه | استفاده | چاشنی | همراه

روش تهیه قورمه سبزی جهت 4 نفر+ قورمه سبزی مجلسی

قورمه سبزی مجلسی + روش تهیه قورمه سبزی جهت 4 نفر

قورمه سبزی با مرغ قورمه سبزی با سبزی خشک قورمه سبزی مجلسی قورمه سبزی جهت دو نفر گوشت را تکه‌ تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه یا چهار لیوان آب می‌گذاریم نیم پز شود، بعد سبزی را به دقت تمیز می‌کنیم

روش تهیه قورمه سبزی جهت 4 نفر+ قورمه سبزی مجلسی

قورمه سبزی مجلسی

عبارات مهم : آذربایجان – لیمو عمانی

مواد لازم:

سبزی (تره،جعفری، کمی شنبلیله):یک کیلو

آذربایجان | لیمو عمانی | قورمه سبزی | دستور پخت | استفاده | استخوان | گوسفند | خوشمزه | استفاده | چاشنی | همراه

گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان (یا ۷۵۰گرم با استخوان):نیم کیلو

لوبیای قرمز یا چشم بلبلی: ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)

لیمو عمانی درسته: ۳ تا ۴ عدد

گرد لیمو: یک قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده:۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

روغن: ۲۵۰گرم (یک پیمانه)

روش تهیه قورمه سبزی جهت 4 نفر+ قورمه سبزی مجلسی

چگونگی پخت قورمه سبزی

آذربایجان | لیمو عمانی | قورمه سبزی | دستور پخت | استفاده | استخوان | گوسفند | خوشمزه | استفاده | چاشنی | همراه

گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه یا چهار لیوان آب می‌گذاریم نیم پز شود، بعد سبزی را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم، آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می‌کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می‌کنیم و داخل خورش می‌ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد. ممکن است به جای گرد لیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم. ادویه فراموش نشود

روش تهیه قورمه سبزی جهت 4 نفر+ قورمه سبزی مجلسی

خورشقورمه سبزی در گوشه و کنار کشور عزیزمان ایران عزیزمان این خورش با سبک‌های متفاوت و با انواع مواد کم و بیش مشابه تهیه می‌شود در شمال خورش قرمه سبزی با لوبیا چیتی و قرمز در بعضی نواحی آذربایجان و اردبیل و زنجان با لوبیا چشم بلبلی تهیه می‌شود. در آذربایجان سبزی کمتر سرخ می‌شود و بعنوان چاشنی غوره هم ریخته می‌شود. رنگ این خورش با رب گوجه فرنگی از سبزی به قرمزی می‌گراید. در پایتخت کشور عزیزمان ایران و استان مرکزی آن را سبز تیره و سبزی‌های را بسیار سرخ می‌کنند.

سبزی‌های مورد استفاده در این خورش مشخص است ولی در بعضی نواحی کمی متفاوت هست. در آذربایجان گشنیز و مقدار بیشتری تره استفاده می‌کنند. در استان فراس به خورش شوید اضافه می‌شود و در آن سیب زمینی (که آلو گفته می‌شود) می‌ریزند. این خورش با گوشت قرمز (گوسفند و گوساله و شترمرغ) و سفید (مرغ) همراه با برنج سرو می‌شود

قورمه سبزی اگه خوب جا افتاده باشه و سبزی هاش درست گزینش شده است باشه بی شک عالی ترین غذای خونه خواهد بود. مطمئنا خیلی از شما دوستان گل هم با من موافقید، آیا که حتما بین خودتون یا مادرتون و یا نزدیکانتون کدبانو هایی رو دارید که این خورشت رو در حد عالیش درست میکنن و با عطری که توی خونه میپیچه همه رو به سمت آشپزخونه میکشونن. در این مطلب آموزش مرحله به مرحله قورمه سبزی، این خورشت لذیذ رو جهت اون دسته از عزیزانی که در تهیه اش مسئله دارند قرار میدم. البته که خیلی از شما کدبانو های با سلیقه خیلی خیلی بهتر این خورشت رو تهیه میکنید و خوشحال میشیم از راهنماییهاتون هم استفاده کنیم.

نکات مهم در مورد سبزی قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی مشمول بر تره ۵۰۰ گرم ، جعفری ۶۰۰ گرم ، گشنیز۱۵۰ گرم ، اسفناج ۱۵۰ گرم و شنبلیله ۵۰ گرم هست. بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود

چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. حتی الامکان جهت پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. آیا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود

و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود. اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید

و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد.چون از نظربهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم جهت سلامتی مضر هست.

قورمه سبزینکات مهم در مورد گوشت

گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد.در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است

قورمه سبزی نکات مهم در مورد چاشنی

در طمع دار کردن قورمه سبزی و چاشنی دادن به آن عمدتا از لیمو عمانی استفاده می کنند. در بعضی موارد از آبغوره هم در کنار لیمو عمانی استفاده می گرددبه کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. بعضی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند

.

قورمه سبزینکات مهم در مورد لوبیای

لوبیای قورمه سبزی، لوبیای قرمز است.در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی در خورش قورمه سبزی استفاده می شود.در بعضی از شهرهای استان آذربایجان از لوبیا چیتی استفاده می شود.در شهر دامغان زن های قدیمی از لپه استفاده می کنندو چاشنی خورش آبغوره است و جالب آنکه گاهی به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم در خورش قورمه سبزی استفاده می کنند.

در بعضی از شهرهای شمالی قورمه سبزی را بدون لوبیا،چاشنی، رب گوجه فرنگی ، آبغوره یا رب غوره طبخ می کنند. این نوع قورمه سبزی نیز خورش خوشمزه ای است که جهت معده سبک است و بعد از خوردن آن احساس سنگینی نمی کنید.

آماده سازی مواد اولیه جهت 100 نفر

گوشت گوسفندی 8 کیلو گرم

لوبیا قرمز 2 کیلو گرم

پیاز 10 کیلو گرم

لیمو عمانی 1 کیلو گرم

سبزی قورمه 10 کیلو گرم

برنج 15 کیلو گرم

طرز تهیه گام به گام قورمه سبزی

1. لوبیاها را بشویید و بگذارید بپزد .گوشت گوسفندی را هم پاک کنید و به اندازه خورشی خرد کنید. پیازها را خرد کنید و کناری بگذارید. سبزی قورمه را هم پاک کنید و بعد از شستن خرد کنید و در روغن سرخ کنید. دیگی آماده کنید و گوشت را همراه با مقداری روغن در آن بریزید و تفت دهید.به گوشت در حال سرخ شدن پیاز هم اضافه کنید

2. ریختن زردچوبه هم فراموش نکنید..سپس سبزی سرخ شده است و لوبیای پخته را هم بیفزایید. حالا مقداری آب بریزید و در دیگ را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و خورش جا بیفتد نیم ساعت قبل از آخر پخت ،بعد از اینکه از پختن گوشت مطمئن شدید ،نمک به همرااه با لیمو عمانی اضافه کنید

3. جهت اینکه خورش خوشمزه تر شود لوبیاها را به جای پختن بعد از شستن و خشک کردن ،5 تا 6 دقیقه در تابه ای بدون روغن که از قبل گرم کرده اید تفت دهید.البه لوبیاها را باید مرتب هم بزنید تا نسوزد. مراقب باشید مقدار شنبلیله سبزی زیاد نباشد لیکن خورش تلخ می شود

4. اگر گشنیز سبزی قورمه را زیاد بریزید خورش کمی شیرینتر میشود . بعضی ها اصولاً آن را از بین بردن می کنند. در مخلوط سبزی قورمه، با توجه به فصل،اسفناج یا برگ چغندر می ریزند. حالا که فصل زمشتان است از اسفناج استفاده نمایید اسفناج به خورش لعاب می دهد

5. به هر کیو گرم سبزی 5 تا 6 شاخه پیازچه هم بیفزایید . پیازچه طعم خورش را خوشمزه می کند. سبزی خورش قورمه را خیلی سرخ نکنید لیکن تلخ می شود. جهت پخت قورمه سبزی در حجم زیاد معمولاً لوبیا را از قبل نمی پزند آن را از شب قبل خیس کرده و همزمان با سبزی به گوشت اضافه می کنند ولی در این صورت دیگر نمی شود لوبیا را تفت داد

قورمه سبزی با سبزی خشک

سبزی های خشک شده است رو به مدت یک ساعت داخل آب قرار می دهیم . گوشت ها رو با پیاز کمی تفت می دهیم سپس روی گوشت ها آب جوش می ریزیم و یک ساعت روی شعله قرار میدهیم تا بپزد. سبزی ها رو آب کش می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم. هنگامی که گوشت ها کاملا پخته شد سبزی رو به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.روی لیمو عمانی ها چند تا سوراخ ایجاد می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. سپس لوبیا را اضافه می کنیم و در صورت میل به رب می زنیم.

دستور پخت قورمه سبزی با مرغ ,قورمه سبزی با سبزی خشک , قورمه سبزی شف طیبه

دستور پخت قورمه سبزی با مرغ ,قورمه سبزی با سبزی خشک , قورمه سبزی شف طیبه

دستور پخت قورمه سبزی با مرغ ,قورمه سبزی با سبزی خشک , قورمه سبزی شف طیبه

دستور پخت قورمه سبزی با مرغ ,قورمه سبزی با سبزی خشک , قورمه سبزی شف طیبه

دستور پخت قورمه سبزی با مرغ ,قورمه سبزی با سبزی خشک , قورمه سبزی شف طیبه

قورمه سبزی

واژه های کلیدی: آذربایجان | لیمو عمانی | قورمه سبزی | دستور پخت | استفاده | استخوان | گوسفند | خوشمزه | استفاده | چاشنی | همراه

روش تهیه قورمه سبزی جهت 4 نفر+ قورمه سبزی مجلسی

روش تهیه قورمه سبزی جهت 4 نفر+ قورمه سبزی مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *