خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

نحوه قلیه ماهی با تمر هندی+ قلیه ماهی خوزستانی

طرفداران | استفاده | خوشمزه | زردچوبه | خوزستان | لیوان | آموزش | کوبیده

نحوه قلیه ماهی با تمر هندی+ قلیه ماهی خوزستانی

قلیه ماهی خوزستانی + نحوه قلیه ماهی با تمر هندی

قلیه ماهی روش تهیه قلیه ماهی خوزستانی آموزش قِلیه ماهی با تمر هندی روش تهیه قلیه ماهی با رب انار روش تهیه قلیه ماهی خوشمزه آموزش قِلیه ماهی خانگی این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای مردم در جنوب کشور به شمار میره و البته طرفداران زیادی هم در سراسر کشور داره .این غذای سنتی به چند روش متفاوت تهیه میشود که ما در این مطلب یکی از روش های خوشمزه اون رو به شما آموزش می دیم.اگر قصد دارید این غذای خوشمزه را جهت اعضای خانواده تان درست کنید با ما همراه باشید

نحوه قلیه ماهی با تمر هندی+ قلیه ماهی خوزستانی

طرز قلیه ماهی

عبارات مهم : طرفداران – استفاده

مواد مورد نیاز

طرفداران | استفاده | خوشمزه | زردچوبه | خوزستان | لیوان | آموزش | کوبیده

ماهی 2 کیلوگرم

سیر 1 بوته

روغن 200 گرم

پیاز میانگین 4 عدد

گشنیز 1 کیلوگرم

شنبلیله 250 گرم

نحوه قلیه ماهی با تمر هندی+ قلیه ماهی خوزستانی

تمبر هندی 200 گرم

زردچوبه 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده است به مقدار کافی

طرفداران | استفاده | خوشمزه | زردچوبه | خوزستان | لیوان | آموزش | کوبیده

طرز تهیه

نحوه قلیه ماهی با تمر هندی+ قلیه ماهی خوزستانی

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا گشنیز و شنبلیله را تمیز پاک کنید و بشورید در آبکش قرار دهید تا آبش کاملا برود و در خرد کن بریزید تا خرد بشود یا با چاقو خودتان خردش کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید، روغن را داخل تابه ای بریزید و زیر شعله را روشن کنید پیاز را داخل آن بریزید و کمی تفت بدهید تا برنگ طلایی در بیاید، سیر را با گوشکوب بکوبید و به پیاز بیفزایید

گشنیز و شنبلیله خرد کرده به پیاز داغ اضافه کنید تا آبش تبخیر بشود و مقداری سرخ بشود. ماهی ها را 2 تیکه کنید و در قابلمه ای قرار دهید و 1 استکان آب درون آن بریزید و کمی نمک نیز می افزایید و میگذاریم با شعله ملایم اجاق پخته شود. بعد از پخت پوست ماهی ها را بگیرید و به قطعات درشت خرد کنید و به سبزی های قلیه اضافه کنید. تمبر هندی را در نصف لیوان آب جوش خیس کنید و در پارچه ای بریزید و شیره آن را بگیرید و به سبزی اضافه کنید

فلفل قرمز کوبیده شده است و کمی نمک و زردچوبه بریزید و در تابه مواد را با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند سپس 2 تا 3 لیوان آب به تابه اضافه کنید و اجاق را روی شعله ملایم قرار دهید تا قلیه به مرور و حسابی جا بیفتد و نوش جانتان کنید

و در انتهای پخت ترشی و تندی آن را هرجور که موافق با طبعتان است تنظیم کنید. قلیه مثل خورشت قورمه سبزی و خورشت قیمه هر چه صبورانه تر پخته شود طعم بهتر و جا افتاده تری خواهد داشت. این غذای خوشمزه و بافایده از مشهور ترین غذاهای استان ها جنوبکشور است ، البته در حال حاضر قلیه در کل کشور طرفداران خاص خودش را دارد

ماهی قلیه بوشهری بهتر است از نوع ماهی های شیر، سنگسر، هامور یا شوریده باشد ، در صورتی که دسترسی نداشتید می توانید از ماهی قزل آلا هم استفاده کنید. توجه داشته باشید می توانید به جای ماهی تازه از تن ماهی هم در قلیه استفاده نمایید

این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و جهت نواحی خوزستان هست. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی هست. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود. یه غذای خوشمزه و معروف جنوبی که توی بوشهر بدون رب گوجه و در خوزستان و آبادان با رب گوجه فرنگی درست میشود و یکی از مهمترین نکاتی که باید در تهیه قلیه اصیل جنوبی رعایت کنید استفاده از تمر هندی سیاه است

طرز تهیه قلیه ماهی خوزستانی , آموزش قلیه ماهی با تمر هندی

طرز تهیه قلیه ماهی خوزستانی , آموزش قلیه ماهی با تمر هندی

طرز تهیه قلیه ماهی خوزستانی , آموزش قلیه ماهی با تمر هندی

طرز تهیه قلیه ماهی خوزستانی , آموزش قلیه ماهی با تمر هندی

قلیه ماهی

واژه های کلیدی: طرفداران | استفاده | خوشمزه | زردچوبه | خوزستان | لیوان | آموزش | کوبیده

نحوه قلیه ماهی با تمر هندی+ قلیه ماهی خوزستانی

نحوه قلیه ماهی با تمر هندی+ قلیه ماهی خوزستانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *