خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه سوپ جو قرمز با قارچ+ سوپ جو قرمز مجلسی

سبزیجات | استفاده | خوشمزه | همراه | مجلسی | لیوان | حرارت |

روش تهیه سوپ جو قرمز با قارچ+ سوپ جو قرمز مجلسی

سوپ جو قرمز مجلسی + روش تهیه سوپ جو قرمز با قارچ

سوپ جو قرمز روش تهیه سوپ جو قرمز مجلسی آموزش سوپ جو قرمز با قارچ روش تهیه سوپ جو قرمز با گوشت آموزش سوپ جو قرمز با مرغ روش تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه در این مطلب قصد داریم یکی از مدل های سوپ را به شما آموزش دهیم . این سوپ خوشمزه با جو تهیه می شود و جهت مواقع سرماخوردگی بسیار مناسب است .بعد از مطالعه دستور تهیه این غذا به آسانی می توانید آن را جهت خود و اعضای خانواده تان آماده کنید.

روش تهیه سوپ جو قرمز با قارچ+ سوپ جو قرمز مجلسی

طرز تهیه سوپ جو قرمز

عبارات مهم : سبزیجات – استفاده

مواد مورد نیاز

سبزیجات | استفاده | خوشمزه | همراه | مجلسی | لیوان | حرارت |

آب مرغ هفت لیوان

جو پرک سه چهارم لیوان

هویج دو عدد میانگین

پیاز یک عدد میانگین

آرد دو قاشق غذا خوری سر پر

آب یک لیوان

روش تهیه سوپ جو قرمز با قارچ+ سوپ جو قرمز مجلسی

جعفری خشک یک قاشق غذا خوری سرپر

رب گوجه یک ونیم قاشق غذا خوری

آبلیمو دو قاشق غذا خوری

ادویه کاری نصف قاشق چایخوری

سبزیجات | استفاده | خوشمزه | همراه | مجلسی | لیوان | حرارت |

نمک و فلفل سیاه به میزان مورد نیاز

مواد مورد نیاز

اسکلت مرغ دو عدد

روش تهیه سوپ جو قرمز با قارچ+ سوپ جو قرمز مجلسی

هویج نصف یک عدد

پیاز کوچک یک عدد

سیر دو حبه

برگ بو دو عدد

نمک و زعفران به میزان مورد نیاز

طرز تهیه

برای تهیه سوپ جو قرمز ابتدا اسکلت مرغ ، هویج ، زعفران ، سیر ، پیاز ، نمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزد و سپس آن را صاف می کنیم. آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و بعدها نیز جهت ساختن سوپ های دیگر مثل سوپ شیر از آن استفاده کنیم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می کنیم

مواد فوق را به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. سپس آرد را در یک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی آرد برود

در آخر آبلیمو و رب گوجه را به سوپ جو اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد. سوپ جو یکی از معروفترین و محبوب ترین سوپهای ما ایرانیهاست. این سوپ دسته بندیهای زیادی داره. از نظررنگ نهایی معمولا این سوپ دو نوعه، سفید و قرمز ( یا نارنجی ). در نوع سفید که از شیر یا خامه استفاده میشود و نوع قرمز هم که با رب یا گوجه پخته میشه. هر دو نوعش خوشمزه است و طرفدارای خودشو داره

از نظر نوع جو مورد استفاده هم باز سه جور میشود تقسیم بندی کنید. با جو پوست کنده، جو پرک یا بلغور جو. سوپی که با جو پوست کنده درست میشود بیشترین وقت پخت رو داره ولی در نهایت سوپ جا افتاده تری خواهید داشت. بلغور جو هم باز جهت جا افتادن و لعاب دادن وقت زیادی میخواد که البته تو این نوع سوپ جو زیر دندون نمیاد و سوپ صاف تری خواهید داشت.

سوپی که با جو پرک درست میشود هم که خیلی سریعتر آماده میشود و جهت مواقع عجله ای گزینه ی خوبیه. توصیه سوپ جو اینه که باید بذارید جو چند ساعت با حرارت کم خوب بپزه و لعاب بندازه، در این صورت نیازی به اضافه کردن آرد جهت لعابش نیستاز نظر محتویات هم که توی سوپ جو میتونید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید. جو و هویج که یکی از مواد مهم این سوپ هستند، علاوه بر اینها میشود از قارچ، گوجه ( در نوع رُبی )، سیب زمینی، پیاز و بروکلی و … استفاده کرد

ولی سوپ جو اصل باید راحت باشه و خیلی پر از سبزیجات نباشه. در این سوپ میشود از مرغ یا گوشت هم استفاده کرد اگر دوست داشتید مقداری مرغ پخته ریش‌ ریش را هم به سوپ اضافه کنید. جهت تزیین سوپ جو می توانید از مقداری زرشک تازه استفاده کنید. در صورت میل به مقداری ساقه کرفس یا قارچ نیز می‌توان به سوپ اضافه کرد. سوپ جو با شیر یا خامه هم تهیه می‌شود که آن هم بسیار خوشمزه است

طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی,آموزش سوپ جو قرمز با قارچ

طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی,آموزش سوپ جو قرمز با قارچ

طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی,آموزش سوپ جو قرمز با قارچ

طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی,آموزش سوپ جو قرمز با قارچ

سوپ جو قرمز

واژه های کلیدی: سبزیجات | استفاده | خوشمزه | همراه | مجلسی | لیوان | حرارت | اسکلت | ادویه | آموزش | زعفران

روش تهیه سوپ جو قرمز با قارچ+ سوپ جو قرمز مجلسی

روش تهیه سوپ جو قرمز با قارچ+ سوپ جو قرمز مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *