روش تهیه سمبوسه با گوشت+ سمبوسه سیب زمینی
سیب زمینی پخته | تهیه سمبوسه | سیب زمینی | سیب زمینی | سبزیجات | آبادان | زردچوبه | خوزستان | حرارت | اهواز | ادویه
سمبوسه سیب زمینی + روش تهیه سمبوسه با گوشت
سمبوسه روش تهیه سمبوسه سیب زمینی آموزش سمبوسه گوشت روش تهیه سمبوسه آبادان روش تهیه سَمبوسه با گوشت و قارچ روش تهیه سمبوسه مرغ آموزش سَمبوسه خوزستان این خوراکی خوشمزه از غذاهای اصیل خوزستان هست. یکی از جاذبههای شهر اهواز و آبادان خوردن سَمبوسه در خیابانهای این شهرها است که خیلی لذت بخش هست. در ادامه با روش تهیه سَمبوسه اصل خوزستان آشنا میشوید. این دستور پخت همان دستوری است که سَمبوسه فروشهای اهواز و آبادان در خیابانها و کوچههای این شهرها از آن استفاده میکنند.
روش تهیه سمبوسه با گوشت+ سمبوسه سیب زمینی
طرز تهیه سمبوسه
عبارات مهم : سیب زمینی پخته – تهیه سمبوسه
مواد مورد نیاز
سیب زمینی پخته | تهیه سمبوسه | سیب زمینی | سیب زمینی | سبزیجات | آبادان | زردچوبه | خوزستان | حرارت | اهواز | ادویه
نان لواش 3 عدد
سیب زمینی پخته 10 عدد
جعفری ساطوری شده است 100 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
گشنیز 100 گرم
مرزه 100 گرم
پیاز داغ عسلی 3 عدد
روغن 0.5 فنجان
ادویه به میزان لازم
تمبر هندی 100 گرم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان مورد نیاز
طرز تهیه :
نان لواش باشد و به قطعات 30 در 10 سانتیمتری برش خرده باشد , سیب زمینی پخته شده است و خرد شده است باشد , جعفری , گشنیز و مرزه خرد شده است باشند , گوشت چرخ کرده باشد , پیاز سرخ شده است باشد , ادویه ها تند باشند .گوشت چرخ کرده را با روغن سرخ می کنیم پیاز سرخ شده است را با سیب زمینی پخته و خرد شده است بهمراه سبزیجات خرد شده است اپافه کرده و کمی بهم می زنیم بعد نمک و زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ریخته بهم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم ( سبزیجات نباید زیاد سرخ شود )
روش تهیه سمبوسه با گوشت+ سمبوسه سیب زمینی
تمبر هندی را در مقداری آب حل کرده و از صافی رد می کنیم مقداری از آب و تمبر صاف شده است به مایه سمبویه اضافه می کنیم و از مواد در نان مثلث شکل ریخته و بسته بندی می کنیم روغن را در تابه ریخته ولی نباید خیلی داغ شود که دود کند اکنون سَمبوسه ها را با حرارت ملایم سرخ می کنیم و در دیس می چینیم در آخر آنها را با سس مخلوط از تمبر هندی و آب میل می کنیم .نانها را چنان بسته بندی کنیم که مواد از لای آنها بیرون نریزد . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی جهت 4 تا 6 نفر کافیست
سیب زمینی پخته | تهیه سمبوسه | سیب زمینی | سیب زمینی | سبزیجات | آبادان | زردچوبه | خوزستان | حرارت | اهواز | ادویه
مواد مورد نیاز جهت روش دوم
سیب زمینی ۳ عدد میانگین
روش تهیه سمبوسه با گوشت+ سمبوسه سیب زمینی
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز یک عدد بزرگ
جعفری و گشنیز به میزان مورد نیاز
نان لواش به میزان مورد نیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان مورد نیاز
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه
سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را آبپز کنید. سپس آن ها رنده کنید. در یک ماهیتابه بزرگ پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سپس جعفری و گشنیز خرد شده است را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سیب زمینی و تخم مرغ رنده شده است را به سایر مواد اضافه کنید. به مواد سَمبوسه نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید
مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شوند. نان های لواش را به صورت مستطیل برش دهید، در یک انتهای مستطیلهای برش زده شده است کمی از مواد را بریزید و به صورت مثلثی تا کنید. سَمبوسههای پیچیده شده است را در روغن سرخ کرده و نوش جان کنید. این غذا از جمله غذاهایی است که طعم تندی دارد و با سس تند نیز سرو می شود
سمبوسه , روش تهیه سمبوسه سیب زمینی , آموزش سمبوسه گوشت
سمبوسه , روش تهیه سمبوسه سیب زمینی , آموزش سمبوسه گوشت
سمبوسه , روش تهیه سمبوسه سیب زمینی , آموزش سمبوسه گوشت
سمبوسه , روش تهیه سمبوسه سیب زمینی , آموزش سمبوسه گوشت
سمبوسه
واژه های کلیدی: سیب زمینی پخته | تهیه سمبوسه | سیب زمینی | سیب زمینی | سبزیجات | آبادان | زردچوبه | خوزستان | حرارت | اهواز | ادویه