خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه دلمه قارچ با مرغ+ دلمه قارچ با پنیر پیتزا

برنامه غذایی | پنیر پیتزا | روغن زیتون | خوراکی | زردچوبه | پیتزا | همراه | فنجان | آموزش

روش تهیه دلمه قارچ با مرغ+ دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دلمه قارچ با پنیر پیتزا + روش تهیه دلمه قارچ با مرغ

دلمه قارچ روش تهیه دلمه قارچ با مرغ آموزش دلمه قارچ با پنیر پیتزا روش تهیه دلمه قارچ با گوشت دلمه قارچ در فر روش تهیه دلمه قارچ با سبزیجات فواید متنوع قارچ های خوراکی به گونه ای است که می توان آنها را به عنوان یکی از مواد خوراکی غنی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از غذاهایی که می توان با این ماده غذایی مقوی، دلمه است که در ادامه به دو نحوه تهیه آن می پردازیم

روش تهیه دلمه قارچ با مرغ+ دلمه قارچ با پنیر پیتزا

طرز تهیه دلمه قارچ

عبارات مهم : برنامه غذایی – پنیر پیتزا

مواد مورد نیاز

برنامه غذایی | پنیر پیتزا | روغن زیتون | خوراکی | زردچوبه | پیتزا | همراه | فنجان | آموزش

پیاز 1 عدد

سیر ریز شده است دو حبه

گوشت یا مرغ 300 گرم

قارچ بسیار بزرگ بدون ساقه 10 عدد

پنیر پیتزا رنده شده است نصف فنجان

خرده نان فرانسوی نصف فنجان

روش تهیه دلمه قارچ با مرغ+ دلمه قارچ با پنیر پیتزا

برگ نعنای خرد شده است یک قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده است دو قاشق سوپخوری

روغن زیتون یک سوم فنجان

نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز

برنامه غذایی | پنیر پیتزا | روغن زیتون | خوراکی | زردچوبه | پیتزا | همراه | فنجان | آموزش

طرز تهیه

روش تهیه دلمه قارچ با مرغ+ دلمه قارچ با پنیر پیتزا

برای تهیه این دلمه خوشمزه ابتدا فر را با درجه حرارت 400 فارنهایت روشن کنید تا داغ شود. قارچها بشورید بشوری و خشک کنید و کلاهک آن را جدا کنید. نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید

گوشت یا مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده است تفت دهید تا کاملا بپزد . بعد از طبخ گوشت آنرا کنار بگذارید. سپس در کاسه ای گوشت ، پنیر،خرده نان و نعنا و جعفری را همراه با سیر و 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون مخلوط کنید و نمک،فلفل سیاه به هر مقدار که میل به دارید بروی مواد بپاشید

سینی فر را در آورید و 1قاشق روغن کف سینی بریزید و با قلمو روغن را به همه جای سینی بکشید و قارچها را در سینی بچینید و مایع آماده شده است را با قاشق درون قسمت خالی قارچها بریزید و اضافه روغن زیتون را روی مواد قارچ ها آرام بریزید و در فر قرار دهید و 25 دقیقه دیگر سینی را از فر خارج کنید و دلمه را در بشقابی بگذارید و نوش جان کنید

دلمه های دیگر مانند دلمه برگ مو و دلمه بادمجان به سبزی دلمه نیاز دارند ولی دلمهِ قارچ نیازی به سبزی ندارد جهت تنوع ، می توانید پنیر را با سوسیس ریز خرد شده است یا تخم مرغ پخته سفت و ریز خرد نموده یا زیتون خرد شده است یا ماهی کولی خرد شده است جایگزین نمایید . غذا را همراه مقداری نان برشته نوش جان نمایید

مواد مورد نیاز جهت روش دوم :

گوشت چرخ شده است ۳۵۰ گرم

قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد

جعفری خرد و سرخ شده است ۳ قاشق غذا خوری

پیاز سرخ شده است ۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا به میزان مورد نیاز

نمک و زردچوبه به میزان مورد نیاز

طرز تهیه :

گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید .وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید هنگامی که آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. بعد از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده است وطلایی شود.

دلمه قارچ , روش تهیه دلمه قارچ با مرغ , آموزش دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دلمه قارچ , روش تهیه دلمه قارچ با مرغ , آموزش دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دلمه قارچ , روش تهیه دلمه قارچ با مرغ , آموزش دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دلمه قارچ , روش تهیه دلمه قارچ با مرغ , آموزش دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دلمه قارچ

واژه های کلیدی: برنامه غذایی | پنیر پیتزا | روغن زیتون | خوراکی | زردچوبه | پیتزا | همراه | فنجان | آموزش

روش تهیه دلمه قارچ با مرغ+ دلمه قارچ با پنیر پیتزا

روش تهیه دلمه قارچ با مرغ+ دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *