خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه حلوا شکری خوشمزه+ حلوا شکری خانگی

مخلوط کن | استفاده | حلواارده | نارگیل | شیرینی | خوراکی | نگهداری | یخچال | حرارت | تاریخ | زعفران

روش تهیه حلوا شکری خوشمزه+ حلوا شکری خانگی

حلوا شکری خانگی + روش تهیه حلوا شکری خوشمزه

حلوا شکری روش تهیه حلوا شکری خانگی حلوا شکری با ارده آمزوش حلوا شکری مغز پسته ای حلوا شکری با کنجد روش تهیه حلوا شکری با مغز پسته آموزش حلوا شکری خوشمزه حلواشکری خوراکی است که از کنجد کوبیده (ارده) و شکر ساخته می‌شود. این خوراکی امروزه در طعم‌های متفاوت و بسته‌بندی‌های گوناگون در کشور عزیزمان ایران تهیه و به بازار عرضه می‌شود. این خوراکی از خوراکی‌های مقوی و پرکالری و کم‌حجم محسوب شده است و تنها در کشور عزیزمان ایران و چند کشور دیگر تولید می‌شوند. به لحاظ وجود شکر در حلواشکری، استفاده از آن می‌تواند جهت افراد مبتلا به دیابت مضر باشد. شیرینی حلوا ارده (حلورده) که نوع سنتی‌تر این خوراکی هست، از عصاره کشمش بدست می‌آید

روش تهیه حلوا شکری خوشمزه+ حلوا شکری خانگی

طرز تهیه حلوا شکری

عبارات مهم : مخلوط کن – استفاده

مواد مورد نیاز :

مخلوط کن | استفاده | حلواارده | نارگیل | شیرینی | خوراکی | نگهداری | یخچال | حرارت | تاریخ | زعفران

آرد گندم : ۲۱۰ گرم
ارده : ۱۲۰ گرم
گردوی آزمون و خرد شده است : ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۱۰۰ گرم
شکر : ۵۰۰ گرم
آب : یک پیمانه یا ۲۵۰ میلی‌لیتر
گلاب : ۳ قاشق سوپ‌خوری
محلول زعفران : یک قاشق سوپ‌خوری
پودر پسته : جهت تزئین
کره : در صورت نیاز

طرز تهیه :

آرد را روی حرارت قرار دهید و با شعله ملایم آن را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود به یاد داشته باشید نباید رنگ آرد عوض شود. ارده را به آرد بوداده اضافه کنید و مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم به‌صورت مداوم هم بزنید گردوی آزمون و خرد شده است و پودر نارگیل را به آرد و ارده اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بلافاصله به ظرف دیگری انتقال یافته کنید

روش تهیه حلوا شکری خوشمزه+ حلوا شکری خانگی

شکر و آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شکر حل شود، بعد زعفران و گلاب را اضافه کنید و شعله را زیاد کرده تا شربت به جوش آید شربت آماده‌شده را به مواد آردی اضافه و خوب مخلوط کنید. باید دمای هر دو یکی باشد، یا هر دو داغ یا ولرم باشد. اگر حلوا سفت بود کمی کره به آن اضافه کنید و اگر شل بود دلواپس نباشید، چون بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت می‌شود. قالب کمربندی را با سلفون بپوشانید، حلوا را درون آن پهن کنی

مخلوط کن | استفاده | حلواارده | نارگیل | شیرینی | خوراکی | نگهداری | یخچال | حرارت | تاریخ | زعفران

قاشق را با کره ذوب شده است چرب کرده و روی سطح حلوا را صاف کنید روی حلوا خلال پسته بریزید و حدود ۱۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. می‌توانید این حلوا را با اسکوپ در کپسول‌های مخصوص شیرینی بریزید و با پرک بادام و پسته تزیین کنید

در ساخت حلوا ارده از کنجد سابیده که به آن ارده گفته می‌شود و بصورت مایع میباشد استفاده می شود حلوا ارده را باید در محلی خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری نمود.تاریخ مصرف حلواارده به وسیله کارشناسان بهداشتی شش ماه بعد از تولید تعیین شده.بدیهی است در صورتیکه در محل مناسبی مثل یخچال نگهداری شود مدت وقت بیشتری قابل استفاده است

روش تهیه حلوا شکری خوشمزه+ حلوا شکری خانگی

در صورتیکه بعد از مدتی شاهد وجود مقداری روغن بر روی حلواارده بودید جای هیچ نگرانی نیست آیا که این شاخصه ذاتی حلواارده است . این ماده روغنی همان روغن کنجد معروف بوده که سرشار از ویتامین هست. شما میتوانید قبل از مصرف آنرا مخلوط نموده و یا روغن آنرا جدا نموده و به‌عنوان روغن مایع مصرف نمایید ارده نیز مانند حلواارده باید در محلی خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود

یخچال عالی ترین محل نگهداری ارده میباشد که میتواند تاریخ مصرف آنرا تا یکسال زیاد کردن دهد. اگر مدتی از ظرف محتوی ارده استفاده نشود رسوب کرده و روغن آن جدا شده است و یا اصطلاحا دو فاز می‌شود که ابن عنوان هیچ ربطی به نامرغوبی و یا فاسد شدن آن ندارد بلکه شاخصه ذاتی ارده است و توصیه می‌شود قبل از مصرف بدقت مخلوط گردد

حلوا شکری , روش تهیه حلوا شکری خانگی , حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری , روش تهیه حلوا شکری خانگی , حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری , روش تهیه حلوا شکری خانگی , حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری , روش تهیه حلوا شکری خانگی , حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری

واژه های کلیدی: مخلوط کن | استفاده | حلواارده | نارگیل | شیرینی | خوراکی | نگهداری | یخچال | حرارت | تاریخ | زعفران

روش تهیه حلوا شکری خوشمزه+ حلوا شکری خانگی

روش تهیه حلوا شکری خوشمزه+ حلوا شکری خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *