خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه ترشی سالاد زمستانی+ ترشی سالاد فصل

سبزیجات | لیوان | فرنگی | سالاد | حرارت | ادویه | آموزش | ترشی سالاد

روش تهیه ترشی سالاد زمستانی+ ترشی سالاد فصل

ترشی سالاد فصل + روش تهیه ترشی سالاد زمستانی

ترشی سالاد روش تهیه ترشی سالاد فصل آموزش ترشی سالاد زمستانی ترشی سالاد خانگی روش تهیه ترشی سالاد مشهدی آموزش ترشی سالاد گوجه روش تهیه ترشی سالاد این ترشی یا سالاد زمستونی اشتها اور رو اونطور که پرس و جو کردم در استان خراسان طرفداران بسیاری داره که البته مطمئناً هر کسی که اون را بچشه و اهل ترشی خوردن باشه، به خیل علاقمندان این ترشی زمستونی خواهد پیوست

روش تهیه ترشی سالاد زمستانی+ ترشی سالاد فصل

طرز تیهه ترشی سالاد

عبارات مهم : سبزیجات – لیوان

مواد مورد نیاز

سبزیجات | لیوان | فرنگی | سالاد | حرارت | ادویه | آموزش | ترشی سالاد

گل کلم 3 لیوان خرد کرده

هویج 2 لیوان خرد کرده

کرفس 2 لیوان خرد کرده

سیر 6 حبه

گوجه فرنگی 3 کیلو

فلفل سبز تند 6 عدد

روش تهیه ترشی سالاد زمستانی+ ترشی سالاد فصل

سرکه سفید 3 لیوان به ازای یک کیلو گوجه

نمک و زرد چوبه 3 قاشق غذاخوری

سبزیجات | لیوان | فرنگی | سالاد | حرارت | ادویه | آموزش | ترشی سالاد

طرز تهیه

برای تهیه این ترشی فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشورید سپس با چاقو در قطعات بزرگ برش میدهید و در ظرف پلاستیکی قرار میدهید و اندکی نمک به آن می افزایید با دست گوجه ها را خوب و مداوم چنگ میزنید سپس 15 ساعت صبر میکنید تا گوجه به همان شکل در جای خنک بماند.پس از آنکه 15 ساعت گذشت گوجه ها را از صافی رد میکنید و درون قابلمه ای میریزید و روی شعله اجاق قرار میدهید تا حرارت ببیند و بجوشد به مقداری که آب آن تبخیرشود و بصورت مایعی نیمه غلیظ شبیه رب گوجه فرنگی در بیاید

روش تهیه ترشی سالاد زمستانی+ ترشی سالاد فصل

سپس گل کلم و هویج و کرفس را تمیز میشوریم و میگذاریم آبشان برود وخردشان میکنیم و در داخل قابلمه ای که گوجه فرنگی ها در آن در حال جوشیدن هستند.زمانی که جوش آخر را جهت نیمه غلیظ شدن گوجه دارد میزند گل کلم،هویج،کرفس خرد شده است را میریزید،تا جایی که کمی مواد خرد شده است حرارت ببینند کافی است،؛بعد نمک و زردچوبه و اگر دوست دارید ادویه ترشی و اندکی سرکه مقداری که شل نشود درون قابلمه بریزیدودر آخر زیر شعله را خاموش کنید

حبه سیر ها را نیز به مواد اضافه کنید و اگر دوست دارید تُرشی سالاد فصل حسابی تند شود فلفل سبزها را برش دهید و به داخل مواد اضافه کنید اگر نه بصورت درسته آنها را داخل مواد بندازید و وقت دهید تا ترشی سرد شود داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در آن محکم ببندید و بمدت 2تا3هفته وقت میبرد تا ترشی فصل سالاد حسابی جا بیفتد ونوش جان کنید. جهت دستور تهیه سالاد فصل هم می توانید به منوی کناری سایت قسمت آشپزی مراجعه نمایید

مواد مورد نیاز جهت روش دوم :

ادویه ترشی به میزان دلخواه
سرکه قرمز 4 لیوان
گوجه فرنگی 4 کیلو
موسیر(در صورت دلخواه) 50 گرم
ساقه کرفس 3 ساقه
سبزی معطر(نعنا ،گشنیز،ریحان ،ترخون،جعفری) 500 گرم
هویج 3 عدد
سیر 1 بوته
خیار 3 عدد
کلم برک سفید 1/2 کلم
فلفل سبز تند 100 گرم
نمک به مقدار لازم
گل کلم 1 عدد کوچک

تمام سبزیجات را شسته وریز خرد میکنیم روی یه پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شود سبزی معطر ترشی را هم شسته وخشک کرده وساطوری میکنیم گوجه فرنگی رایا رنده کرده یا در غذاساز ریخته وپوره کنید گوجه را به همراه کمی نمک در قابلمه ریخته وروی حرارت به مدت یکربع بماند

در ازای هر کیلو گوجه 1 لیوان سرکه قرمز میریزیم تمواد سبزیجات را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کرده وادویه ترشی میزنیم وپوره گوجه را که کمی از حرارت افتاده را اضافه کنید.یک شبانه روز در همان ظرف بماند(چون ممکنه سرریز بشه).بعد داخل شیشه ریخته ودر جای خنک نکهداری کنید .ترشی بعد از یک هفته آماده است

ترشی سالاد , روش تهیه ترشی سالاد فصل , آموزش ترشی سالاد زمستانی

ترشی سالاد , روش تهیه ترشی سالاد فصل , آموزش ترشی سالاد زمستانی

ترشی سالاد , روش تهیه ترشی سالاد فصل , آموزش ترشی سالاد زمستانی

ترشی سالاد , روش تهیه ترشی سالاد فصل , آموزش ترشی سالاد زمستانی

ترشی سالاد

واژه های کلیدی: سبزیجات | لیوان | فرنگی | سالاد | حرارت | ادویه | آموزش | ترشی سالاد

روش تهیه ترشی سالاد زمستانی+ ترشی سالاد فصل

روش تهیه ترشی سالاد زمستانی+ ترشی سالاد فصل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *