خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه بستنی سنتی ایرانی+ بستنی سنتی خانگی

بستنی سنتی | استفاده | ایرانی | فریزر | حرارت | بستنی | آموزش | زعفران | ایرانی

روش تهیه بستنی سنتی ایرانی+ بستنی سنتی خانگی

بستنی سنتی خانگی + روش تهیه بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی روش تهیه بستنی سنتی خانگی آموزش بستنی سنتی ایرانی روش تهیه بستنی سنتی خوشمزه روش تهیه بستنی سنتی شیرازی آموزش بستنی سنتی وانیلی روش تهیه بستنی توی خونه کار راحتیه فقط نیاز به کمی حوصله و صبر داره تا یه بستنی خوشمزه بسازید و از خوردنش کنار اعضا خونواده لذت ببرید در این مطلب هم قصد داریم روش تهیه بستنی به روش سنتی را به شما آموزش دهیم.

روش تهیه بستنی سنتی ایرانی+ بستنی سنتی خانگی

طرز تهیه بستنی سنتی

عبارات مهم : بستنی سنتی – استفاده

مواد مورد نیاز

بستنی سنتی | استفاده | ایرانی | فریزر | حرارت | بستنی | آموزش | زعفران | ایرانی

شیر پر چرب 1 لیتر

شکر 500 گرم

زعفران به مقدار مورد نیاز

ثعلب 1 قاشق غذاخوری

گلاب نصف استکان

خلال پسته 50 گرم

روش تهیه بستنی سنتی ایرانی+ بستنی سنتی خانگی

موز و آناناس به دلخواه

بستنی سنتی | استفاده | ایرانی | فریزر | حرارت | بستنی | آموزش | زعفران | ایرانی

طرز تهیه

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه بستنی به روش سنتی جهت 2 نفر مناسب است . ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید حالا باید ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس کم کم و با دقت به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود

روش تهیه بستنی سنتی ایرانی+ بستنی سنتی خانگی

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای مناسب بریزید سپس کاسه را روی ظرفی پر از یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید بعد از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را چند بار انجام دهید بعد از اینکه بستنیِ سنتی آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته یا به دلخواه خردهای اناناس و موز به بستنی اضافه نمایید ، بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود

برای ساختن بستنیِ سنتی استفاده از ثعلب اجباریه. ثعلب یه پودر سفیدرنگه که خاصیت کش دار شدن رو به بستنی میده. جایگزین نداره و به آسانی در فروشگاههای لوازم قنادی قابل تهیه هست. هنگامی که خامه به آسانی شکل نمی گیرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است در این صورت کمی شیر خنک به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد استفاده قرار می دهیم. علت دیگر ، شل بودن خامه است که در این صورت مقداری پودر خامه خشک اضافه می کنیم

شیر را جهت تهیه بستنی حتماً بجوشانید. اگر کیفیت ثعلب( ماده پودری شکلی است که معمولاً جهت غلیظ کردن بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا مقدار آن جهت تهیه بستنی کم باشد، در این شرایط بستنی کشدارنشده و حالت یخی به خود می گیرد، بعد بهتر است به مقدار تعیین شده است توجه شود جهت تهیه بستنی حتما شیر را بجوشانید. از خامه پر چرب ۳۵٪ به اوج استفاده کنید . ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود

اگر شکر بستنی زیاد از میزان داده شده است باشد، بستنی نمی بندد. هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود. (البته نه زیاد از حد مجاز) بهتر است جهت سریع بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی سریع بسته شود. اگر کیفیت ثعلب پائین باشد یا مقدار آن جهت تهیه بستنی کم باشد ، در این شرایط بستنی کشدار نشده و حالت یخی به خود می گیرد ، بعد بهتر است به مقدار تعیین شده است توجه شود

زعفران به اندازه ای اضافه کنید تا کاملا زرد شود لیکن بستنی بعد از آماده شدن کمرنگ تر می شود اگر می خواهید تیکه های خامه درون بستنی یخ نزند حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنید خامه را کمی با چنگال بزنید وتوی یک سینی لبه دار یا یک ظرف پیرکس که کف ظرف پلاستیک فریزر پهن کنید سپس خامه را درون ظرف ریخته داخل فریزر قرار بدهید تا خودش را بگیرد خامه که دارای چربی زیاد باشد یخ نمی زند

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی

واژه های کلیدی: بستنی سنتی | استفاده | ایرانی | فریزر | حرارت | بستنی | آموزش | زعفران | ایرانی

روش تهیه بستنی سنتی ایرانی+ بستنی سنتی خانگی

روش تهیه بستنی سنتی ایرانی+ بستنی سنتی خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *