خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه آش بادمجان با گوشت+ آش بادمجان خوشمزه

کرمانشاه | بادمجان | استفاده | کرمانشاه | خوشمزه | زردچوبه | بادمجان | لوبیا | حرارت | حبوبات

روش تهیه آش بادمجان با گوشت+ آش بادمجان خوشمزه

آش بادمجان خوشمزه + روش تهیه آش بادمجان با گوشت

آش بادمجان روش تهیه آش بادمجان بدون گوشت آش بادمجان با گوشت آش بادمجان بدون گوشت آش بادمجان گندم روش تهیه آش بادمجان کرمانشاه آموزش پخت آش بادمجان این آش خوشمزه یکی از انواع آش های ایرانی است که به عنوان غذای محلی در شهر های متفاوت کشور و به روش های متنوع تهیه می شود و به کشک و بادمجان نیز شبیه است

روش تهیه آش بادمجان با گوشت+ آش بادمجان خوشمزه

طرز تهیه آش بادمجان

مواد مورد نیاز

«« گوشت سردست آبگوشتی ٣٠٠ الی ۴٠٠ گرم »»

«« پیاز یک عدد میانگین »»

کرمانشاه | بادمجان | استفاده | کرمانشاه | خوشمزه | زردچوبه | بادمجان | لوبیا | حرارت | حبوبات

«« بلغور گندم ٢۵٠ گرم »»

«« لوبیا سفید ١٠٠ گرم »»

«« لوبیا قرمز ١٠٠ گرم »»

«« نخود ١٠٠ گرم »»

«« لوبیا چیتی ١٠٠ گرم »»

«« پیاز خلالی سرخ شده است 4 قاشق غذاخوری »»

روش تهیه آش بادمجان با گوشت+ آش بادمجان خوشمزه

«« بادمجان یک کیلو »»

«« کشک 200 گرم »»

«« نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار مورد نیاز »»

«« نعنا داغ و سیر داغ به مقدار مورد نیاز »»

کرمانشاه | بادمجان | استفاده | کرمانشاه | خوشمزه | زردچوبه | بادمجان | لوبیا | حرارت | حبوبات

طرز تهیه

روش تهیه آش بادمجان با گوشت+ آش بادمجان خوشمزه

ابتدا گوشت را شسته و به همراه پیاز در قابلمه ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و بعد از پخت ریش ریش میکنیم. سپس بادمجان ها را پوست کنده، نمک پاش میکنیم تا تلخاب آن خارج شود. بعد از نیم ساعت بادمجان ها را با دستمال خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. بعد از خنک شدن آنها را مربع مربع خرد میکنیم. در مرحله بعدی تمام حبوبات را که از قبل خیس کرده ایم را میگذاریم خوب بپزه. سپس به بلغور پخته اضافه میکنیم

بعد پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم و دو قاشق مربا خوری زردچوبه به پیاز اضافه کرده بعد از کمی تفت به مواد اوج که همان بلغور و حبوبات است می افزاییم. بعد از ان گوشت پخته شده است و خرد شده است و بادمجان سرخ شده است و خرد شده است را هم به مواد اوج اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا آش خوب جا بیفته. زمانی که آش کشدار و غلیظ شد 100 گرم از کشک را هم به اش اضافه میکنیم. در مرحله اخر هم در یک ظرف جدا سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ درست کرده و به همراه ١٠٠ گرم مابقی کشک را جهت تزئین آش استفاده میکنیم

روش دوم و بدون گوشت

آش بادمجان بروجرد یا همون آش بادمجان و عدس یه آش بسیار معروف و خوشمزه است که توی بروجرد،سبزوار،کرمانشاه و خیلی جاهای دیگه کشور البته به روش های متفاوت پخته میشه!!من دو روش جهت پخت این آش رو مینویسم که شما از هر کدوم خوشتون اومد استفاده کنید. ابتدا بادمجان رو پوست بگیرید و بعد مکعبی ریز خرد کنید و بشورید و اجازه بدید داخل آبکش آبش بره کمی هم نمک بهش بزنید .

سیر رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید تا رنده بزنید.بادمجان رو داخل قابلمه بریزید و ابتدا کمی بدون روغن تفت بدید و بعد کمی روغن بهش اضافه کنید و هنگامی که کمی سرخ شد سیر رو اضافه کنید(حدود نصف روغن ذکر شده است در مواد رو اضافه کنید.) هنگامی که بادمجان و سیر کامل سرخ شدن آب گوشت یا قلم رو به مواد اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا مواد بجوشه و بعد حرارت رو ملایم کنید عدس رو بشورید و آبکش کنید و به مواد اضافه کنید

بقیه روغن رو داخل تابه بریزید.پیاز رو درشت خرد کنید و داخل روغن خوب سرخ کنید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا همه مواد طلایی بشن و عطر ادویه بلند بشه بعد با گوشتکوب برقی کامل میکسش کنید و به مواد اضافه کنید. اجازه بدید آش کامل بجوشه و جا بیفته و در انتها که خوب غلیظ شد 1پیمانه کشک جوشیده شده است رو بهش اضافه کنید و موقع سرو بهش نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید

نکاتی در تهیه آش بادمجان:

گوشت مقداری له میشود در آش بادمجان میریزید و مقداری را که له نشده ته کاسه قرار میدهید. نصف بادمجانها له میشود و در آش میریزید و بقیه را له نشده ته کاسه کنار گوشت میگذارید و روی آنها آش را میریزید آبی که روی برنج و بادمجان میریزید کم باشد تا هنگامی که آب گوشت را اضافه میکنید آش بادمجان شل نشود کم و زیاد کردن کشک آش بادمجان با شما، هر اندازه که دوست داشتید

آش بادمجان , روش تهیه آش بادمجان بدون گوشت , آش بادمجان با گوشت

آش بادمجان , روش تهیه آش بادمجان بدون گوشت , آش بادمجان با گوشت

آش بادمجان , روش تهیه آش بادمجان بدون گوشت , آش بادمجان با گوشت

آش بادمجان , روش تهیه آش بادمجان بدون گوشت , آش بادمجان با گوشت

آش بادمجان

واژه های کلیدی: کرمانشاه | بادمجان | استفاده | کرمانشاه | خوشمزه | زردچوبه | بادمجان | لوبیا | حرارت | حبوبات

روش تهیه آش بادمجان با گوشت+ آش بادمجان خوشمزه

روش تهیه آش بادمجان با گوشت+ آش بادمجان خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *