خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه آبگوشت کشک خانگی+ آبگوشت کشک بادمجان

بادمجان | استفاده | آبگوشت | زردچوبه | بادمجان | لوبیا | آموزش | لرستان | آبگوشت

روش تهیه آبگوشت کشک خانگی+ آبگوشت کشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان + روش تهیه آبگوشت کشک خانگی

آبگوشت کشک روش تهیه آبگوشت کشک بادمجان آموزش آبگوشت کشک خانگی آبگوشت کشک با چغندر روش تهیه آبگوشت کشک اراکی آموزش آبگوشت کشک اصفهان آبگوشت کشک لرستان آبگوشت کشک یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محلی کشور است که معمولا در لرستان ، اصفهان و اراک درست می شود به این آبگوشت به زبان محلی در لرستان " دو گوله دودار" گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد و از نظر مواد مورد نیاز جهت بدن بسیار غنی و در عین حال، خوشمزه و دلچسب است

روش تهیه آبگوشت کشک خانگی+ آبگوشت کشک بادمجان

طرز تهیه آبگوشت کشک

عبارات مهم : بادمجان – استفاده

مواد مورد نیاز :

بادمجان | استفاده | آبگوشت | زردچوبه | بادمجان | لوبیا | آموزش | لرستان | آبگوشت

گوشت گوسفند با استخوان 500 گرم

لپه 150 گرم

چغندر 2 عدد میانگین

برنج 1 پیمانه

کشک سابیده شده است 500 گرم

پیاز 1عدد میانگین

روش تهیه آبگوشت کشک خانگی+ آبگوشت کشک بادمجان

پیاز داغ و سیرداغ به مقدار مورد نیاز

برشتوک 5 قاشق غذا خوری

آب 4 لیوان

نمک و زرد چوبه به مقدار مورد نیاز

بادمجان | استفاده | آبگوشت | زردچوبه | بادمجان | لوبیا | آموزش | لرستان | آبگوشت

طرز تهیه

روش تهیه آبگوشت کشک خانگی+ آبگوشت کشک بادمجان

برای تهیه آبگوشت کشک ابتدا گوشت را در داخل قابلمه ای بگذارید و 4 لیوان آب روی آن بریزید و شعله اجاق را روی ملایم قرار دهید و پیاز را درشت خرد کنید به همراه لپه ها به آن اضافه کنید. بعد چغندر ها را مربع شکل در اندازه حبه قند خرد میکنید و به درون قابلمه بریزید بعد از گذشت 2 ساعت برنج را بشویید اضافه کنید، زمانیکه برنج کمی پخت شد برشتوک را می افزاییم

مقداری آرد را با روغن تفت میدهید در آبگوشت میریزید تا غلیظ و لعاب دار بشود و 15 دقیقه مانده به این که قابلمه را از روی شعله بردارید کشک را نیز اضافه میکنید. جهت تزئین آبگوشت میتوانید از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ استفاده کنید. اگر احساس کردید طعم شیرینی چغندر کم است یک یا 2 قاشق شکر به آبگوشت کشک بیفزایید

مواد مورد نیاز جهت روش دوم :

نعناع خشک به میزان لازم
کشک 250گرم
سیر 4 حبه
زردچوبه به میزان لازم
بادمجان (از قبل سرخ کنید) 2 عدد
پیاز (درشت) 1عدد
گوشت آبگوشتی نیم کیلو
روغن به میزان لازم
نخود 2 پیمانه
لوبیا سفید 2 پیمانه
نمک به میزان مورد نیاز

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را حتما از شب قبل خیس کنید و حداقل 3 مرتبه آب ان را تعویض کنید. ظرف مناسبی را گزینش کرده و گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با 5 پیمانه آب روی حرارت مستقیم گذاشته و بعد از جوش آمدن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.پس از گذشت یک ساعت زردچوبه را به غذا اضافه کنید و حدود نیم ساعت بعد بادمجان ها را که از قبل سرخ کرده اید به غذا اضافه کنید

پس از گذشت 15 دقیقه کشک را به غذا اضافه کرده و بعد از انکه چند قل زد زیر غذا را خاموش کنید حالا نعناع داغ را در ظرفی جدا درست کنید و به عنوان تزیین به غذا اضافه کنید . سرو این غذا درست مثل آبگوشت معمولی است و اب آن جدا و به صورت ترید استفاده میشود و بقیه مواد با هم کوبیده شده است و با نان خورده میشود. خوردن این غذا با نان سنگک و سبزی خوردن توصیه میشود

آبگوشت کشک , روش تهیه آبگوشت کشک بادمجان , آموزش آبگوشت کشک خانگی

آبگوشت کشک , روش تهیه آبگوشت کشک بادمجان , آموزش آبگوشت کشک خانگی

آبگوشت کشک , روش تهیه آبگوشت کشک بادمجان , آموزش آبگوشت کشک خانگی

آبگوشت کشک , روش تهیه آبگوشت کشک بادمجان , آموزش آبگوشت کشک خانگی

آبگوشت کشک

واژه های کلیدی: بادمجان | استفاده | آبگوشت | زردچوبه | بادمجان | لوبیا | آموزش | لرستان | آبگوشت

روش تهیه آبگوشت کشک خانگی+ آبگوشت کشک بادمجان

روش تهیه آبگوشت کشک خانگی+ آبگوشت کشک بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *