خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه ژله میوه ای مجلسی+ ژله میوه ای قالبی

مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | مجلسی | فریزر | ساختن | بستنی | آموزش | ژلاتین

روش تهیه ژله میوه ای مجلسی+ ژله میوه ای قالبی

ژله میوه ای قالبی + روش تهیه ژله میوه ای مجلسی

ژله میوه ای روش تهیه ژله میوه ای قالبی آموزش ژله میوه ای مجلسی ژله میوه ای با ورق ژلاتین آموزش ژِله میوه ای با آلوورا روش تهیه ژِله میوه ای موز جهت ساختن یه ژله همراه با میوه خوشمزه به چند مدل میوه در رنگهای متفاوت نیازه .. بسته به فصل و میوه هایی که توی بازار است میتونید به این ژله تنوع بدید قالبی که جهت ساختن ژله گزینش میکنید رو چرب کنید و لایه اول میوه خرد شده است رو داخلش بریزید .. تکه های میوه کاملا فشرده و زیاد داخل قالب ریخته بشه تا لایه های بعدی به این قسمت وارد نشه تلاش کنید میوه ها رو به یه اندازه و شکل برش بزنید تا نتیجه کار ظاهر بهتری داشته باشه

روش تهیه ژله میوه ای مجلسی+ ژله میوه ای قالبی

طرز تهیه ژله میوه ای

عبارات مهم : مخلوط کن – استفاده

مواد مورد نیاز

مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | مجلسی | فریزر | ساختن | بستنی | آموزش | ژلاتین

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب 2 پیمانه

شکر 150 گرم

اسانس مورد نظر 1/8 قاشق چایخوری

میوه فصل مخلوط یک کیلوگرم

روش تهیه ژله میوه ای مجلسی+ ژله میوه ای قالبی

طرز تهیه

مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | مجلسی | فریزر | ساختن | بستنی | آموزش | ژلاتین

برای تهیه ژله میوه قالب را ابتدا با آب سرد بشویید و بگذارید آب آن خارج شود و کاملا خشک شود سپس به مدت 30 دقیقه در قفسه بالای فریزر آن را قرار دهید و بعد پرتقال و سیب را پوست بگیرید

و هسته های آنها را در بیاورید و مکعبی ، مساوی خرد کنید و قالب را از فریزر در بیاورید و میوه های خرد شده است را درون آن بریزید و 30 دقیقه دیگر در فریزر وقت دهید بماند در شیر جوشی آب و شکر و اسانس و پودر ژلاتین را بریزید و زیر شعله اجاق را زیاد کنید تا مواد این ژله خوشمزه بجوش بیایند

روش تهیه ژله میوه ای مجلسی+ ژله میوه ای قالبی

خوب مواد را مخلوط کنید تا پودر ژلاتین و شکر در یکدیگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را به کناری بگذارید تا مواد خنک شود سپس قالبی که میوه ها درون آن است را از فریزر در بیاورید و مواد داخل شیر جوش را روی میوه ها بریزید و قالب را مجددا در فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت تامل کنید تا این ژله شما خوب حالت بگیرد

در آخر قالب را در بیاورید و ژِله میوه ای آماده شده است را در بشقابی بلوری برگردانید تا جلوه زیاد داشته باشد و جهت تزیین ژله روی آن را با چندینه اسکوپ بستنی یا شکلات یا خامه تزئین کنید و نوش جان کنید

پودر ژلاتین جهت این مورد استفاده قرار میگیرد که وجود میوه درون ژله مانع از بستن شدن ژله نشود و همچنین ژله سریع تر اماده و بسته شود. قبل از ریختن لایه دوم باید از استحکام ژله زیرین مطمئن شوید تا ژله ها باهم ترکیب نشوند ، جهت داشتن ژله بدون رنگ از پودر ژله آلوورا استفاده کنید

یه سری میوه ها مثل کیوی و آناناس و انجیر و آلبالو باعث بسته نشدن ژله میشوید .. البته شما میتونید این میوه ها رو داخل کمی آب و شکر به مدت چند دقیقه بپزید و بعد اونو داخل ژله استفاده کنید . با این کار ژله شما میبنده چون حالت اسیدی بودن میوه با این کار کمی از بین میره

ژله میوه ای , روش تهیه ژله میوه ای قالبی , آموزش ژله میوه ای مجلسی

ژله میوه ای , روش تهیه ژله میوه ای قالبی , آموزش ژله میوه ای مجلسی

ژله میوه ای , روش تهیه ژله میوه ای قالبی , آموزش ژله میوه ای مجلسی

ژله میوه ای , روش تهیه ژله میوه ای قالبی , آموزش ژله میوه ای مجلسی

ژله میوه ای

واژه های کلیدی: مخلوط کن | استفاده | خوشمزه | مجلسی | فریزر | ساختن | بستنی | آموزش | ژلاتین

روش تهیه ژله میوه ای مجلسی+ ژله میوه ای قالبی

روش تهیه ژله میوه ای مجلسی+ ژله میوه ای قالبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *