قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه / دنیای آشپزی / روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی+ پیتزا رست بیف ایتالیایی

روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی+ پیتزا رست بیف ایتالیایی

پیتزا رست بیف | پنیر پیتزا | پنیر پیتزا | خمیر پیتزا | استراحت | پیتزا | آموزش | گوساله

روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی+ پیتزا رست بیف ایتالیایی

پیتزا رست بیف ایتالیایی + روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی

پیتزا رست بیف روش تهیه پیتزا رست بیف ایتالیایی آموزش پیتزا رست بیف روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی پیتزا رست بیف با سس قارچ پیتزا رست بیف فرانسوی پیتزا یک غذای محبوب در سطح جهانی است که به روش های مختلفی هم درست میشود و این کاملا بستگی به سلیقه شما داره که چه موادی رو زیاد بپسندید . ما هم در این مطلب قصد داریم یکی از نمونه های پیتزا رو که خیلی هم طرفدار داره به شما آموزش بدیم بعد با ما همراه باشید

روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی+ پیتزا رست بیف ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا رست بیف

مواد مورد نیاز جهت خمیر پیتزا:

خمیر پیتزا 2 عدد
آرد 1 لیوان
آب ولرم 1/3 لیوان
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
نمک 1/3 قاشق چای خوری
خمیر مایه 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1/8قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز جهت تهیه پیتزا

پیتزا رست بیف | پنیر پیتزا | پنیر پیتزا | خمیر پیتزا | استراحت | پیتزا | آموزش | گوساله

خمیر پیتزا 1 عدد

پنیر پیتزا 200 گرم

گوشت گوسفندی(بیف) 200 گرم

قارچ 300 گرم

فلفل دلمه ای 1 عدد

روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی+ پیتزا رست بیف ایتالیایی

سس مخصوص پیتزا یا کچاپ 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز به میزان مورد نیاز

روغن به میزان مورد نیاز

زیتون سیاه دلخواه

پیتزا رست بیف | پنیر پیتزا | پنیر پیتزا | خمیر پیتزا | استراحت | پیتزا | آموزش | گوساله

برای خمیر آرد رو الک میکنیم و با نمک و روغن و خمیر مایه و شکر رو مخلوط کرده و کم کم آب ولرم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید سپس جهت 10 دقیقه خوب ورز میدیم اگه خمیر به دستتون چسبید دستتون را با کمی روغن چرب کنید وسپس خمیر را در کاسه چرب شده است میگزاریم و دستمال نمدار روی ظرف میزاریم و جهت 2 ساعت استراحت میدهیم سپس خمیر آماده است اگر از شب قبل درست کرده و در یخچال استراحت بدهید خمیر تون ترد میشود

روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی+ پیتزا رست بیف ایتالیایی

برای تهیه پیتزا رست بیف ابتدا گوشت گوسفندی را آب پز میکنیم و در هنگام پخت مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. بعد از پخته شدن گوشت آن را به ریش ریش کنید فلفل دلمه ای را نگینی و قارچ ها را به صورت ورفه ای خرد می کنیم قالب مخصوص پیتزا را کمی چرب می کنیم و بعد خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم

سس کچاپ را روی خمیر پیتزا می مالیم گوشت ریش شده است را روی خمیر پیتزا ریخته و قارچ و فلفل دلمه ای از قبل خرد شده است را روی آن اضافه می کنیم زیتون ها را هم از هسته جدا کنید و به صورت حلقه ای خرد کنید و روی مواد بریزید در مرجله آخر باید پنیر پیتزا را روی مواد بریزید

هر چه پنیر پیتزای بیشتری بریزیم پیتزای ما زیاد کش می آید و خوشمزه تر می شود فر را از قبل روشن کرده تا گرم شود پیتزا را به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد یا350 درجه فارنهایت قرار می دهیم تا سطح پنیر پیتزا طلایی شود اکنون رست بیف شما آماده است

مواد مورد نیاز جهت روش دوم :

مواد لازم:

راسته گوساله ۵۰۰گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای(ترجیحا قرمز) ۵۰ گرم

پیاز(در صورت دلخواه) ۲ عدد میانگین

خیارشور(قلمی) ۷تا۱۰ عدد

گوجه فرنگی ۳عدد

سس مایونز ۳الی۴ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا یا پنیر چدار به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه:

راسته گوساله را به همراه آب ،۱عدد پیاز،ادویه،(در صورت میل به چند ساقه جعفری و کرفس) بپذید. بهتره تو این غذا از ساقه های قارچ استفاده نکنید فیله گوجه هارا نیز جدا کنید(فیله گوجه یعنی باید اول گوجه رر به ۴قسمت تقسیم کنید و با نوک چاقو دونه های گوجه را از گوشت گوجه جدا کنید)

۱عدد پیاز،قارچ ها،فیله های گوجه و فلفل دلمه را به صورت خلالی خورد میکنیم بعد از اینکه راسته پخت و سرد شد آن را ریش ریش کنید(سعی کنید کمی ظخیم و بلند بلند باشه) در تابه کمی روغن بریزید و گوشت هارا سرخ کنید جهت اینکه گوشت ها سفت نشوند آبگوشتی که قبلا از پخت راسته به دست اومده را در حین سرخ شدن گوشت ها با یک ملاقه بعضی وقتا ۱ کمی روی گوشت ها بریزید

بعد از اینکه راسته کمی تفت خورد قارچ ها را اضافه کنید(از این مرحله به بعد نباید ابگوشت روی مواد بریزید) بعد از قارچ نوبت پیاز است(در صورت دلخواه) بعد از چند دقیقه که پیاز تفت خورد حالا باید فلفل دلمه ای و خیار شور و در آخر فیله های گوجه را اضافه کنید نمک،فلفل و سس فلفل را هم روی مواد بریزید

حالا باید ۳الی ۴ قاشق سس مایونز به مواد اضافه کنید و نهایتا ۱ دقیقه مایونزها را با مواد تفت دهید در انتها پنیر پیتزا یا پنیر چدار را روی مواد بگذارید حرارت را خاموش کنید و در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا پنیرها آب بشه

پیتزا رست بیف , روش تهیه پیتزا رست بیف ایتالیایی , آموزش پیتزا رست بیف

پیتزا رست بیف , روش تهیه پیتزا رست بیف ایتالیایی , آموزش پیتزا رست بیف

پیتزا رست بیف , روش تهیه پیتزا رست بیف ایتالیایی , آموزش پیتزا رست بیف

پیتزا رست بیف , روش تهیه پیتزا رست بیف ایتالیایی , آموزش پیتزا رست بیف

پیتزا رست بیف

واژه های کلیدی: پیتزا رست بیف | پنیر پیتزا | پنیر پیتزا | خمیر پیتزا | استراحت | پیتزا | آموزش | گوساله

روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی+ پیتزا رست بیف ایتالیایی

روش تهیه پیتزا رست بیف خانگی+ پیتزا رست بیف ایتالیایی

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

روش تهیه خوراک قارچ و سیب زمینی+ خوراک قارچ و گوشت

۳ کلسترول بالا | کلسترول خون | سیب زمینی | خوراک قارچ | سیب زمینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *