خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه+ پیتزا ایتالیایی خوشمزه

پیتزا ایتالیایی | تهیه خمیر پیتزا | پنیر پیتزا | پنیر پیتزا | خمیر پیتزا | دستور پخت | پیتزا | پیتزا ایتالیایی

روش تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه+ پیتزا ایتالیایی خوشمزه

پیتزا ایتالیایی خوشمزه + روش تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه

پیتزا ایتالیایی روش تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی دستور پخت پیتزا ایتالیایی آموزش پیتزا ایتالیایی انواع پیتزا ایتالیایی سس مخصوص پیتزا ایتالیایی در پیتزای ایتالیایی از روغن زیتون، سیر، پونه کوهی و پوره گوجه فرنگی تازه به عنوان سس پیتزا استفاده میشود پیتزا از جمله غذاهایی میباشد که طریقه ی طبخ نسبتا مشکلی دارد با وجود دستور العمل راحت و واحدی که دارد ولی طعم و مزه ی هر پینزایی با دیگری تفاوت دارد

روش تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه+ پیتزا ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

عبارات مهم : پیتزا ایتالیایی – تهیه خمیر پیتزا

مواد مورد نیاز جهت :

آب : نیم لیتر

پیتزا ایتالیایی | تهیه خمیر پیتزا | پنیر پیتزا | پنیر پیتزا | خمیر پیتزا | دستور پخت | پیتزا | پیتزا ایتالیایی

آرد سفید : یک کیلو گرم

مایه خمیر : سه تا پنج گرم

نمک : ده تا پانزده گرم

مواد مورد نیاز جهت تهیه سس مخصوص پیتزای ایتالیایی

کنسرو گوجه فرنگی : ۱ قوطی

سیر : ۲ پر

روش تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه+ پیتزا ایتالیایی خوشمزه

پیاز : ۱ عدد

مواد مورد نیاز جهت روی پیتزای ایتالیایی

پنیر پیتزای ایتالیایی موزارلا : به میزان مورد نیاز

ژامبون : به میزان مورد نیاز

پیتزا ایتالیایی | تهیه خمیر پیتزا | پنیر پیتزا | پنیر پیتزا | خمیر پیتزا | دستور پخت | پیتزا | پیتزا ایتالیایی

قارچ : به میزان مورد نیاز

روش تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه+ پیتزا ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه

معمولا تفاوت در سس پینزا و خمیر پیتزا باعث گوناگونی در طعم ها میشود ولی خمیر در پیتزا بسیار مهم است آیا که تازگی ، تردی و لطیف بودن پیتزا وابسته به خمیر پیتزا است و رعایت نکردن نکاتی در تهیه خمیر پیزا و کم و زیاد شدن مواد تشکیل دهنده آن باعث میشود تا کل پیتزای شما خراب شود جهت تهیه خمیر پیتزاایتالیایی ابتدا آب را تا دمای ۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید سپس مایه خمیر را در آب به خوبی حل کنید

مقداری نمک به مایه خمیر حل شده است اضافه کنید در این مرحله از روش تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی آرد را به صورت آرام آرام به مایه خمیر اضافه و در حین اضافه کردن آرد مخلوط مایه خمیر و آرد را با کمک همزن هم بزنید تا خمیر آماده شود جهت تهیه خمیر عجله ای نداشته باشید و اجازه دهید تا خمیر به خوبی هم بخورد و ورز داده شود. بعد از آماده شدن خمیر پیتزای ایتالیایی روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در دمای اتاق قرار دهید هنگامی که که خمیر آماده شد حجم آن ۲ برابر می شود

بعد از آماده شدن خمیر روی میز کار آرد پاشی کنید و خمیر نان پیتزاایتالیایی را روی سطح آرد پاشی شده است برگردانید و خمیر را به ۷ قسمت مساوی تقسیم کنید و گلوله هایی را با خمیر درست کنید و دوباره مقداری آرد روی میز کار بریزید و چانه های خمیر را به صورت مرتب روی میز بچینید و روی خمیر ها را با کمک پلاستیک بپوشانید و خمیر ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و در این مدت وقت اقدام به تهیه سس و مواد روی پیتزا کنید.

برای تهیه سس مخصوص پیتزاهای ایتالیایی گوجه ها را با کمک ماشین همزن خرد کنید تا به شکل مایع در آیند سپس به گوجه های خرد شده است فلفل و نمک بزنید. در این مرحله از روش تهیه سس این پیتزا پیاز و سیر را پوست بکنید و آن ها را به خوبی خرد کنید و مقداری روغن در تابه بریزید و پیاز و سیر خرد شده است را در تابه مقداری سرخ کنید سپس گوجه های خرد شده است را به پیاز و سیر اضافه کنید و یک قاشق سوپخوری آویشن به سس مخصوص پیتزا اضافه کنید و مخلوط سس مخصوص پیتزا ایتالیایی را روی شعله ملایم قرار دهید تا مخلوط مواد سس کمی غلیظ شود

در مرحله بعدی روش تهیه پیتزا ایتالیایی مواد روی پیتزا را به این ترتیب آماده کنید, قارچ ها را به خوبی بشویید و سپس آن ها را به صورت ورقه ای خرد کنید توجه داشته باشید که نباید ضخامت قارچ های خرد شده است از سه میلی متر زیاد شود. سپس مقداری ژامبون نیز خرد کنید و در این مرحله از روش تهیه پیتزا ایتالیایی جهت آماده شدن پیتزا خمیر را با کمک دست روی سطح میز پهن کنید

سپس خمیر را از روی میز بردارید و با کمک دست هایتان خمیر را پهن کنید تا خمیر به اندازه دو میلی متر نازک شود توجه داشته باشید که هر چه قطر نان پیتزا نازک تر باشد بهتر هست. (برای خمیر چانه هایی که توضیح داده شد قطر خمیر آماده شده است باید حدود ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر باشد). در مرحله آخر روش تهیه پیتزا ایتالیایی مقداری از سس مخصوص پیتزا را روی خمیر بریزید و با کمک ته قاشق سس را روی سطح خمیر پهن کنید و به صورت کامل سطح خمیر را با کمک سس بپوشانید و روی سس مقداری پنیر پیتزا رنده شده است بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید سپس پیتزا را در فر خیلی داغ قرار دهید.

معمولا این نوع پیتزا را به صورت دو تا دو آماده می شود و قبل از اینکه پیتزا در فر قرار بگیرد مقداری در دمای اتاق چند دقیقه ای نگه داشته می شود. پیتزا ایتالیایی معمولا در فر با دمای ۲۷۰ درجه به اوج پخته می شود در دستور پخت پیتزا ایتالیایی باید سینی فر را در کف فر قرار دهید تا خمیر پیتزا به خوبی پخته و برشته شود

آشپزهای ایتالیایی پیتزا های ایتالیایی را به صورت خیلی برشته تهیه می کنند و حتی کناره های نان پیتزا ایتالیایی کمی سوخته می شود. می توانید در روش تهیه پیتزا ایتالیایی از هر نوع پنیر پیتزایی استفاده کنید

پیتزا ایتالیایی , روش تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی , دستور پخت پیتزا ایتالیایی

پیتزا ایتالیایی , روش تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی , دستور پخت پیتزا ایتالیایی

پیتزا ایتالیایی , روش تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی , دستور پخت پیتزا ایتالیایی

پیتزا ایتالیایی , روش تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی , دستور پخت پیتزا ایتالیایی

پیتزا ایتالیایی

واژه های کلیدی: پیتزا ایتالیایی | تهیه خمیر پیتزا | پنیر پیتزا | پنیر پیتزا | خمیر پیتزا | دستور پخت | پیتزا | پیتزا ایتالیایی

روش تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه+ پیتزا ایتالیایی خوشمزه

روش تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه+ پیتزا ایتالیایی خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *