خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه نان شیرمال بدون فر+ نان شیرمال سنتی

نان خوشمزه | نان خانگی | دستور پخت | استراحت | خوشمزه | لیوان | نان شیرمال

روش تهیه نان شیرمال بدون فر+ نان شیرمال سنتی

نان شیرمال سنتی + روش تهیه نان شیرمال بدون فر

نان شیرمال روش تهیه نان شیرمال خانگی نان شیرمال سنتی نان شیرمال ترکی نان شیرمال بدون فر نان شیرمال اصفهان روش تهیه نان شیرمال در منزل روش تهیه نان‌شیرمال ، نان شیرمال یکی از نون های خوشمزه ایه که به روش های متفاوت پخته میشه. نان‌شیرمال خانگی با هر دستوری باشه به چیز دیگه هس. این نون را می توانید در وعده صبحانه یا میان وعده میل کرده یا در ماه رمضان در وعده سحر و افطار سرو کنید. اگر نان شیرمالی با بافت بسیار نرم و پنبه ای میخواین با ما همراه باشید.

روش تهیه نان شیرمال بدون فر+ نان شیرمال سنتی

طرز تهیه نان شیرمال

عبارات مهم : نان خوشمزه – نان خانگی

مواد لازم:

کره 100 گرم، میتونید از روغن جامد خانگی هم استفاده کنید
پودر خمیر مایه یک قاشق غذا خوری
شیر یک لیوان
تخم مرغ 2 عدد
آرد سه تا چهار لیوان
شکر 7 قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری

نان خوشمزه | نان خانگی | دستور پخت | استراحت | خوشمزه | لیوان | نان شیرمال

نان خانگی بسیار خوشمزه هست. ممکن است در یک بعد از ظهر دلتان هوس نان خانگی کند ولی وقت و حوصله کار با فر را نداشته باشید و یا در شرایطی باشید که دسترسی به فر برایتان مقدور نیست و دلتان می خواهد نان خوشمزه خانگی بپزید. جهت تهیه نان خانگی بدون فر به مواد زیادی نیاز ندارید و به آسانی با کمترین مواد و در کمترین وقت می توانید نان خانگی را روی شعله اجاق در منزل تهیه کنید. این نان خانگی طعم و ظاهری نزدیک به نان های محلی دارد و بدون مواد افزودنی تهیه می شود

این نان یکی از نان‌های غنی و سنتی کشور عزیزمان ایران است که از روزگاران قدیم تا کنون در سنت‌های متفاوت , مصرف می‌شود. دستور پختی که برایتان آماده کرده‌ ام, از عالی ترین دستور پخت‌های این نان اصیل است که طی تجربه‌ های فراوان و چندین و چندین بار پخت این نان , حاصل شده است هست. خوشبختانه این نان هم یکی از محصولات نان و شیرینی ایرانی است که به خاطر وجود مواد بافایده در آن , با خیال راحت می توانیم آن را میل کنیم.

روش تهیه نان شیرمال بدون فر+ نان شیرمال سنتی

دستور تهیه نان شیرمال:

شیر را گرم کرده طوری که انگشتمان نسوزد بعد با خمیر مایه و یک ق غ شکر کمی مخلوط میکنیم و در آن را میگذاریم تا خمیر مایه پف کند به مدت ده دقیقه باقی مانده ی شکر، کره نرم شده است و نصف قاشق چایخوری نمک و کمی آرد الک شده است را به همراه شیر با همزن دستی کمی مخلوط میکنیم آرد را که سه بار الک کرده ایم، تا سه لیوان با خیال راحت کم کم به مواد اضافه کرده و ابتدا مواد را با قاشق سپس با دست شروع به ورز دادن میکنیم

لیوان چهارم را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد، این قسمت خیلی مهمه اگر آرد زیاد اضافه کنید نُون حاصل بافت نرمی نخواهد داشت. باید خمیر حاصل یک خمیر نرم وشلی باشد، اگه چسبنده بود دستتون را چرب کنید و خمیر را ورز دهید سپس ظرف مورد نظر راچرب کرده و خمیر را در آن قرار داده و روی آن را با سلفون می پوشونیم و داخل پارچه قرار می دهیم و به مدت یک و نیم ساعت در جای گرم استراحت می دهیم

نان خوشمزه | نان خانگی | دستور پخت | استراحت | خوشمزه | لیوان | نان شیرمال

نکته:

روش تهیه نان شیرمال بدون فر+ نان شیرمال سنتی

اگر خمیر تون سفت باشه پف خمیربیشتر طول میکشه وکیفیت نان خراب میشود تصویر پف خمیر نان شیـرمال بعد از استراحت پف خمیر را با ورز دادن میگیریم ،اگر کشمش یا گردو دوست دارید در این مرحله باید اضافه کنید در قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار داده ،خمیر را به اندازه های یکسان تقسیم کرده و با فاصله در قالب قرار میدهیم

روی آن رامیپوشانیم وبه مدت نیم ساعت استراحت میدهیم سپس رو ی آن را رومال کرده (یک ق زعفران دم کرده+زرده ی تخم مرغ،یک ق روغن مایع در صورت میل به یک ق عسل)و کنجد میپاشیم. فر را با درجه ی 180گرم کرده ،داخل فر کأسه ی آب قرار دهید و قالب را در طبقه ی وسط فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار دهید،سپس گریل کنید بعد از پخت سریع از قالب در می آوریم و کاغذ روغنی را جدا میکنیم این نان بافت بسیار نرم و پنبه ایی دارد

نان شیرمال

چند توصیه دیگر :

1)در صورت میل به به خمیر نان مقداری گردو یا کشمش اضافه کنید.
2)بهتر است وسط خمیر مقداری پوره خرما(مخلوط خرمای بدون پوست و کره)اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
3)در وقت روشن کردن فر کاسه ای اب داخل فر قرار دهید تا همزمان با گرم شدن فر ، رطوبت مناسبی نیز جهت پخت نان ها ایجاد شود و نان ها خشک نشوند.

4) اگر مقدار آرد کم شد ، اندکی به آن اضافه کنید تا در نهایت خمیر شما چسبندگی نداشته باشد.

امیدواریم با تهیه این نان خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نان شیرمال , روش تهیه نان شیرمال خانگی , طرز تهیه نان شیرمال سنتی

نان شیرمال , روش تهیه نان شیرمال خانگی , طرز تهیه نان شیرمال سنتی

نان شیرمال , روش تهیه نان شیرمال خانگی , طرز تهیه نان شیرمال سنتی

نان شیرمال , روش تهیه نان شیرمال خانگی , طرز تهیه نان شیرمال سنتی

نان شیرمال

واژه های کلیدی: نان خوشمزه | نان خانگی | دستور پخت | استراحت | خوشمزه | لیوان | نان شیرمال

روش تهیه نان شیرمال بدون فر+ نان شیرمال سنتی

روش تهیه نان شیرمال بدون فر+ نان شیرمال سنتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *