خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه مربای پوست پسته خوشمزه+ مربای پوست پسته تازه

صبحانه | خوشمزه | لیوان | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه | آبلیمو

روش تهیه مربای پوست پسته خوشمزه+ مربای پوست پسته تازه

مربای پوست پسته تازه + روش تهیه مربای پوست پسته خوشمزه

مربای پوست پسته روش تهیه مربای پوست پسته تازه آموزش مربای پوست پسته خوشمزه مربای پوست پسته خشک آموزش مربای پوست پسته خام روش تهیه مربای پوست پسته سبز هنگامی که پاییز فرا می‌رسد، پسته تازه نیز جزء اقلام موجود در سبد خرید هفتگی‌مان قرار می‌گیرد ولی اغلب ما تنها مغز آن را مصرف می‌کنیم و پوستش را دور می‌ریزیم در حالی که از پوست پسته می‌توان مربای خوش‌عطر و طعمی درست کرد که نه‌تنها با نان و کره، صبحانه‌ای لذیذ را فراهم می‌کند بلکه به عنوان دسر هضم‌کننده غذا نیز بسیار مناسب است لیکن علاوه بر شیرینی مربا، پوست پسته نقش تقویت‌کننده معده را نیز دارد

روش تهیه مربای پوست پسته خوشمزه+ مربای پوست پسته تازه

طرز تهیه مربای پوست پسته

عبارات مهم : صبحانه – خوشمزه

مواد لازم:

صبحانه | خوشمزه | لیوان | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه | آبلیمو

پسته تازه نیم کیلو

شکر 2 لیوان

آب 1 لیوان

جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو

روش تهیه مربای پوست پسته خوشمزه+ مربای پوست پسته تازه

طرز تهیه:

پسته تازه رو که خریداری کردید پوستهاش رو به کمک چاقو یک برش بزنید و با یک فشار کوچیک پوست رو از پسته جدا کنید. (در مواد مورد نیاز نوشتم نیم کیلو پسته تازه، من نیم کیلو پسته تازه گرفته بودم با پوستش مربا درست کردم و مقداری از مغرش رو هم داخل مربا ریختم و بقیه رو هم نوش جان کردیم، میتونید پسته تازه رو خلال کنید و بگذارید خشک بشه و بعد استفاده کنید. البته رنگش کمی روشنتره ولی تازه و سالم تره)

صبحانه | خوشمزه | لیوان | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه | آبلیمو

داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید بجوشه بعد پوست پسته ها رو که شستید داخل آب بریزید و با حرارت ملایم بگذارید چند دقیقه بجوشه بعد آبش رو خالی کنید و اینکار رو باز هم تکرار کنید. پوست پسته ها رو بچشید اگه زیاد تلخ نیست و تقریبا پخته شده است کافیه ولی اگه باز من به نظرتون تلخی داره یکبار دیگه هم بچوشونید. بعد پوست پسته ها رو دو الی سه بار میچوشونیم شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید و هم بزنید تا حل بشه و بجوشه جوهر لیمو یا آبلیمو رو داخلش شیره بریزید پوست پسته ها رو بریزید و با در باز و حرارت کم بگذارید مربا بجوشه و قوام بیاد

روش تهیه مربای پوست پسته خوشمزه+ مربای پوست پسته تازه

حدود نیم ساعت مقداری از مغز پسته ها رو خلالی کنید و داخل مربا بریزید هر چقدر خلالش زیاد باشه مربا خوشمزه تر میشود یک قاشق از مربا رو داخل نعلبکی یا پیاله بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خنک بشه بعد کج کنید اگه شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید بجوشه ولی اگه دیدید شیره به آرامی توی ظرف حرکت میکنه مربا آماده است در قابلمه رو دم کنی بگذارید و اجازه بدید مربا سرد بشه، بعد داخل شیشه بریزید و در یخجال نگهداری کنید. این مربا گزینه مناسبیه به همراه کره جهت صبحانه

مواد مورد نیاز جهت روش دوم

پوست پسته 250 گرم

شکر نیم کیلو

هل به میزان مورد نیاز

گلاب 1 فنجان

جوهر لیمو 1/3 قاشق چای خوری

زعفران 4 قاشق غذا خوری

خلال پسته ½ فنجان

طرز تهیه

برای تهیه مربای پوست پسته ابتدا پوست پسته ها را بگیرید و آنها را خوب بشورید و در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را آب سرد بگیرید و بمدت 3 ساعت بگذارید بماند سپس پوست پسته ها را از آب سرد در آورید و داخل یک قابلمه آب در حال جوش بریزید بعد از گذشته چند ثانیه پوست پسته را درون آبکشی بریزید و مجددا داخل آب سرد بریزید و بعد از ثانیه ای دوباره در آب در حال جوش بریزید. این کار را چندین بار انجام دهید

سپس پوست پسته ها را داخل قابلمه بریزید و یک فنجان آب ، شکر ، گلاب و زعفران را به آن بیفزایید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرور غلیظ شود. حدودا 10 دقیقه قبل از خاموش کردن زیر قابلمه پسته های خلال شده است و جوهر لیمو را اضافه میکنیم. جهت شکرک نزدن مربا جوهر لیمو میزنیم. در آخر هنگامی که که مربای پوست پسته به غلظت کافی رسید قابلمه را از روی شعله بر دارید و بگذارید تا مربا سرد شود

مربای پوست پسته , روش تهیه مربای پوست پسته تازه , آموزش مربای پوست پسته خوشمزه

مربای پوست پسته , روش تهیه مربای پوست پسته تازه , آموزش مربای پوست پسته خوشمزه

مربای پوست پسته , روش تهیه مربای پوست پسته تازه , آموزش مربای پوست پسته خوشمزه

مربای پوست پسته , روش تهیه مربای پوست پسته تازه , آموزش مربای پوست پسته خوشمزه

مربای پوست پسته

واژه های کلیدی: صبحانه | خوشمزه | لیوان | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه | آبلیمو

روش تهیه مربای پوست پسته خوشمزه+ مربای پوست پسته تازه

روش تهیه مربای پوست پسته خوشمزه+ مربای پوست پسته تازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *