خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه شیرینی دانمارکی خانگی+ شیرینی دانمارکی خوشمزه

شیرینی دانمارکی | مخلوط کن | استراحت | شیرینی | خوشمزه | فنجان | حرارت | آموزش

روش تهیه شیرینی دانمارکی خانگی+ شیرینی دانمارکی خوشمزه

شیرینی دانمارکی خوشمزه + روش تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

شیرینی دانمارکی روش تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه آموزش پخت شیرینی دانمارکی خانگی روش تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی با خمیر آماده آمزوش شیرینی دانمارکی پخت شیرینی دانمارکی خانگی خیلی راحته و در عین آسون بودن خیلی هم خوشمزه س و طعم عالی و بی نظیری داره. میتونید این شیرینی خوشمزه رو به آسانی تهیه کنید و جهت پذیرایی از مهمان ها ازش استفاده کنید و از طعم و عطر بی نظیرش لدت ببرید.

با نحوه پخت این شیرینی عالی در ادامه مطلب همراهم باشید جهت پخت شیرینی دانمارکی علاوه بر خمیر مهم به کرم هم جهت قسمت میانی شیرینی نیاز داریم. قبل از هر کاری بریم سراغ مواد مورد نیاز جهت تهیه این شیرینی خوشمزه

روش تهیه شیرینی دانمارکی خانگی+ شیرینی دانمارکی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

عبارات مهم : شیرینی دانمارکی – مخلوط کن

شیرینی دانمارکی | مخلوط کن | استراحت | شیرینی | خوشمزه | فنجان | حرارت | آموزش

مواد مورد نیاز جهت روش اول

آرد ذرت یا نشاسته پودر شده است 250 گرم

آرد کاملا سفید 750 گرم

نمک یک قاشق چایخوری

آب ولرم به مقدار مورد نیاز

روش تهیه شیرینی دانمارکی خانگی+ شیرینی دانمارکی خوشمزه

کره 250 گرم

شیر 1 فنجان

تخم مرغ 2 عدد

شکر 2 قاشق سوپخوری

شیرینی دانمارکی | مخلوط کن | استراحت | شیرینی | خوشمزه | فنجان | حرارت | آموزش

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

مایع خمیر ترش یک قاشق سوپخوری

روش تهیه شیرینی دانمارکی خانگی+ شیرینی دانمارکی خوشمزه

شیرینی دانمارکی

در ابتدای کار یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند. در یک ظرف مناسب و جادار آرد ، نمک و شکر را الک کرده ، سپس وسط آرد را گود می کنیم ، سپس مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود

خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر 15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد. سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده است و در خمیر کمی پهن شود

بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم. بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.پ

تو کرم شیرینی اصلا گلاب نریزید فقط وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده فقط حتماً خمیر مایه رو عمل بیارید و بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید

شیرینی دانمارکی

مواد مورد نیاز جهت روش دوم :

۱۰ گرم مایه خمیر
۱ فنجان شیر ولرم
۱ فنجان روغن مایع
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق چای خوری سرخالی نمک
۱ سفیده تخم مرغ
۱عدد زرده تخم مرغ جهت رومال
آرد به میزان مورد نیاز

مایه خمیر،شکر و شیررو با هم مخلوط کنید و بذارین عمل بیاد. روغن و نمکو سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه و مخلوط کنینبعد کم کم آرد رو اضافه و ورز بدهید تا خمیر انسجام مورد نیاز رو پیدا کنه و ۱۰ دقیقه ورز بدهید بعد روی خمیر رو با یه پارچه مرطوب تمیز بپوشونین و ۱ ساعت استراحت بدهید

حالا خمیر رو به شکل یه مستطیل باریک و بلند باز کنید و در یک راستای مستطیل کرم بریزین و رول کنید و رول رو به قسمتهای مساوی برش بزنین و دو طرف رول رو در پودر پسته بزنین تا به کرم بچسبه و روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و مغز آفتابگردون یا خلاف بادوم و پسته بپاشین و در فر از پیش گرم شده است با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا زمانیکه خمیر پف کنه و بپزه و روی شیرینی خوب برشته بشه.

مواد مورد نیاز جهت کرم پاتیسیر

۲ قاشق غذاخوری سرپر آرد ذرت
۱ لیوان شیر
۱ عدد زرده تخم مرغ
دو سوم پیمانه پودر شکر
۲ قاشق غذاخوری کره
کمی وانیل
زعفران بدلخواه

آرد ذرت رو با شیر سرد خوب مخلوط کنید و روی حرارت میانگین قرار بدهید و مدام هم بزنین تا شروع به غلیظ شدن کنه. زرده و پودر شکر و وانیل رو باهم خوب مخلوط کنید و به مخلوط روی حرارت اضافه کنید و هم بزنین تا یکدست بشه اگه دوست دارین کمی محلول زعفرون اضافه کنید هنگامی که غلیظ شد از روی حرارت ور دارین و کره رو بهش اضافه و هم بزنین تا کاملا به خورد کرم بره

شیرینی دانمارکی , روش تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه , آموزش شیرینی دانمارکی خانگی

شیرینی دانمارکی , روش تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه , آموزش شیرینی دانمارکی خانگی

شیرینی دانمارکی , روش تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه , آموزش شیرینی دانمارکی خانگی

شیرینی دانمارکی , روش تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه , آموزش شیرینی دانمارکی خانگی

شیرینی دانمارکی

واژه های کلیدی: شیرینی دانمارکی | مخلوط کن | استراحت | شیرینی | خوشمزه | فنجان | حرارت | آموزش

روش تهیه شیرینی دانمارکی خانگی+ شیرینی دانمارکی خوشمزه

روش تهیه شیرینی دانمارکی خانگی+ شیرینی دانمارکی خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *