خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی+ دلمه کلم برگ با رب انار

استفاده | خوشمزه | چاشنی | مجلسی | فریزر | فرنگی | حرارت | زعفران | آبلیمو

روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی+ دلمه کلم برگ با رب انار

دلمه کلم برگ با رب انار + روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی

دلمه کلم برگطرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی دلمه کلم برگ با رب انار دلمه کلم برگ خوشمزه دلمه کلم برگ درسته نحوه پخت دلمه کلم برگ آموزش دلمه کلم برگ مجلسی اولین گام گزینش کلم مناسب است به این صورت که بهتر است کلم، مخصوص تهیه دلمه باشد یعنی برگهای آن خیلی در هم فرو رفته و بد شکل نباشد. کلم های نسبتاً کوچک بردارید، ضمناً حین گزینش کلم، اگر کلمی را که در دست می گیرید سبکتر از حد انتظارتان باشد، نشانگر این است در داخل کلم، برگها زیاد نیستند و مابینشان هوا وجود دارد و مناسب جهت تهیه دلمه است.

روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی+ دلمه کلم برگ با رب انار

طرز تهیه دلمه کلم برگ

عبارات مهم : استفاده – خوشمزه

مواد مورد نیاز

پیاز :•: ۴ عدد

استفاده | خوشمزه | چاشنی | مجلسی | فریزر | فرنگی | حرارت | زعفران | آبلیمو

آلو :•: ۱۵ عدد

برنج :•: 2 پیمانه

شکر :•: ½ پیمانه

کلم برگ :•: یک عدد

سبزی دلمه :•: ۵۰۰ گرم

روغن مایع :•: ۱۹۰ میلی لیتر

روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی+ دلمه کلم برگ با رب انار

گوشت چرخ کرده :•: ۵۰۰ گرم

زعفران :•: ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو :•: ۳ قاشق سوپخوری

دارچین :•: ½ قاشق چایخوری

استفاده | خوشمزه | چاشنی | مجلسی | فریزر | فرنگی | حرارت | زعفران | آبلیمو

نمک و فلفل :•: به میزان مورد نیاز

رب گوجه فرنگی :•: ۴ قاشق سوپخوری

روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی+ دلمه کلم برگ با رب انار

دلمه کلم برگ

پیاز را به شکل دلخواه خرد و پیاز داغ تهیه کنید. نیمی از آن را کنار بگذارید و گوشت چرخ کرده را به بقیه پیاز سرخ شده است اضافه کنید، هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود.نیمی از رب گوجه فرنگی و نیمی از زعفران ، شکر ، آبلیمو ، دارچین و کمی نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. دو پیمانه آب روی آن بریزید، حرارت را ملایم کنید تا آب آن تبخیر شود. در ظرفی مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس برنج را به آن اضافه کنید. چند جوش که زد در آبکش بریزید، سبزی دلمه را بعد از پاک کردن و شستن خرد کنید، با کمی روغن تفت دهید و همراه برنج به مواد اوج اضافه کنید

کلم برگ درسته را در آب جوش قرارداده، ۱۰ دقیقه جوشانده از آب جوش بیرون بیاورید و برگ های آن را جدا کنید. دوباره در آب جوش قرار داده، یکی دو جوش که زد، در آبکش بریزید، مایه دلمه را گوشه ای از برگ کلم قرار دهید و آن را بپیچانید. دقت کنید که دلمه ها مرتب و منظم پیچیده شود و همه یک اندازه باشد. ته ظرف مورد نظر 1/4 پیمانه از روغن باقی مانده را بریزید و ته ظرف را از برگ کلم بپوشانید. روی برگ ها، دلمه های آماده را کنار هم قرار دهید و مابین آن ها آلو را که از دو ساعت قبل در آب خیسانده اید، قرار دهید

دلمه کلم برگ

در آخر مابقی روغن را در ظرفی بریزید، روی حرارت قرار دهید تا روغن ذوب شود. بقیه رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. دو پیمانه آب اضافه کنید و روی دلمه ها بریزید. آب دلمه باید کم باشد و به دفعات روی دلمه ریخته شود. در آخرهای پخت بقیه شکر، آبلیمو، زعفران و دارچین را به دلمه اضافه کنید

اگر چاشنی دلمه را سریع اضافه کنید، دلمه کلم سفت می شود. چاشنی دلمه بستگی به ذائقه شما دارد. می توانید شکر آن را زیاد یا کمتر کنید و یا به جای شکر و آبلیمو از شیره انگور و سرکه استفاده کنید و یا مطابق ذائقه خود می توانید فقط از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. سبزی دلمه کلم مشمول بر تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و ترخان است

دلمه کلم برگ

آب پز کردن برگ های کلم چه به صورت یکجا و چه به صورت تک تک برگها شاید دلیلی بر عدم تهیه سریع به سریع این کلم باشد. ولی مادر هنرمند بنده روشی کاملاً اختصاصی و ساده جهت تهیه این دلمه اختراع کرده اند. به این صورت که کلم پیچهای نسبتاً کوچک را در فریزر قرار می دهیم تا خوب یخ بزنند. سپس آن را از فریزر درآورده و اجازه می دهیم در دمای اتاق خوب یخ زدایی شده است و نرم شود. اکنون برگهای کلم کاملاً نرم و انعطاف پذیر بوده و توانایی شکل گیری دارد. با چاقو آنها را برش می زنیم.

نکات:

1- می توان سرکه و شکر را از بین بردن کنید ولی نظر شخصی من این است که سرکه و شکر، این دلمه را بسیار خوشمزه می نماید.

2- این دلمه را می توان به شکل بقچه ای نیز تهیه کرد ولی به شکل سیگارتی هم خوش ظاهر تر است و هم خوردنش آسانتر است و حین برداشتن وا نمی رود.

3- به صورت غیر سنتی درون این دلمه می توان از سبزی (شوید و مرزه) هم استفاده کرد ولی اگر از سرکه و شیره استفاده می کنید بهتر است از سبزی استفاده نکنید.

4- بعضی روی دلمه از نوعی سس (مخلوط آب و رب) استفاده می نمایند.

5- بعضی از خلال بادام، خلال پسته، خلال پرتغال تلخی گرفته نیز نیز زرشک درون مواد استفاده می نمایند.

6- بعضی از زعفران نیز حین پخت دلمه استفاده می نمایند.

7- بعضی این دلمه را به صورت قالبی نیز تهیه می کنند که پیشنهاد نمی کنیم، چون طریقه میل نمودنش مجلسی نیست.

دلمه کلم برگ , روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی , دلمه کلم برگ با رب انار

دلمه کلم برگ , روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی , دلمه کلم برگ با رب انار

دلمه کلم برگ , روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی , دلمه کلم برگ با رب انار

دلمه کلم برگ , روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی , دلمه کلم برگ با رب انار

دلمه کلم برگ

واژه های کلیدی: استفاده | خوشمزه | چاشنی | مجلسی | فریزر | فرنگی | حرارت | زعفران | آبلیمو

روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی+ دلمه کلم برگ با رب انار

روش تهیه دلمه کلم برگ مجلسی+ دلمه کلم برگ با رب انار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *