خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

عکس + آناناس را با نمک بخورید!

به گزارش خبرنگار کلوب شبانه گروه تحریریه سایت، هر لحظه شنیده‌ایم که نمک چاشنی و کامل کننده طعم صیفی خیار و یا گوجه است ولی جالب است بدانید که

عکس + آناناس را با نمک بخورید!

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه گروه تحریریه سایت جوان، هر لحظه شنیده‌ایم که نمک چاشنی و کامل کننده طعم صیفی خیار و یا گوجه است ولی جالب است بدانید که آناناس هم با نمک خوشمزه‌تر می‌شود. آناناس تنها میوه‌ای است که اگر به آن نمک اضافه کنید به جای شور شدن، شیرین‌تر می‌شود و علت آن ترکیب مواد شیمیایی چون اسید در آناناس است که نمک را خنثی می‌کند.

انتهای پیام/

عکس + آناناس را با نمک بخورید!

واژه های کلیدی: شیمیایی | خبرنگار | خوشمزه | باشگاه | آناناس | چاشنی | شبانه | خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *