خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

برگزاری دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان

به گزارش خبرنگار گروه استان های کلوب خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر اسماعیلی ملا مدیر اداره شیلات شهرستان های بهشهر، نکا و گلوگاه در حاشیه برگزاری کارگاه

برگزاری دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان

به گزارش خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دکتر اسماعیلی ملا مدیر اداره شیلات شهرستان های بهشهر، نکا و گلوگاه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان در خلیل شهر که در هنرستان حضرت خدیجه این شهر برگزار شده است بود گفت: در جهت ترویج و تبلیغ ،رهنگ آبزی مصرفی در جامعه بویژه آشنائی بانوان وبویژه دانش آموزان با شیوه های نوین طبخ ماهی یک دوره کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره ۸۰نفر از مدعوین و شرکت کنندگان اعم از بانوان شاغل در ادارات و نیز دانش آموزان با روشهای طبخ ۵ نوع غذا با ماهی مشمول بر پلو ماهی با برگ کلم، سوپ ماهی، کله سروی ماهی، سالاد ماهی با بادمجان کبابی و خوراک ماهی با سبزیجات، که به وسیله یکی از مربیان مجرب آشپزی استان تدریس شد.

برگزاری دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان

دکتر اسماعیلی افزود: وجود ۹۲۳ هکتار آببندان و ۱۰۶۲ هکتار مزرعه شخصی با تولید کل بیش از۷۳۰۰تن انواع ماهیان پرورشی و همچنین استحصال بیش از ۱۵۰۰تن از انواع ماهیان دریایی به وسیله تعاونیهای پره و شناورهای کلیکاگیر با اشتعال حدود ۱۳۰۰نفر مستقیم و حدود ۳۰۰۰نفر به طور غیر مستقیم ازجمله ظرفیتهای شیلاتی حوزه فعالیتی این اداره است.

انتهای پیام/ع

واژه های کلیدی: آشنایی | آموزشی | برگزاری | دوره آموزشی | طبخ ماهی | طبخ آبزیان | اداره شیلات | شهرستان بهشهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *